Go Back

Hjemmelavede bountys

0 fra 0 stemmer
Antal: 8 barer

Udskriv

Ingredienser

  • 1 dåse kokosmælk - brug kun kokosfløden/det tykke herfra sæt den i køleskabet et par timer inden eller natten over
  • 2 spsk kokosolie
  • 3 spsk sukrin+ eller deromkring - smag efter
  • 150 g kokosmel
  • 3-400 g chokolade det er nemmest at overtrække med en større portion smeltet chokolade

Sådan gør du

  • Smelt kokosfløden i en kasserolle sammen med kokosolie. Rør sødning i og herefter kokosmelet. Bland det godt og smag evt. til med ekstra sødning.
  • Beklæd en brødform med husholdningsfilm og fordel massen deri i et jævnt lag. Pas på, at den ikke bliver tyndere på midten (især hvis du laver halv portion!).
  • Sæt formen i køleskabet i et par timer, til de er stivnet helt.
  • Smelt chokoladen sammen med en lille tsk kokosolie over vandbad eller i mikrobølgeovn (hold godt øje ved sidstnævnte). Skær bountymassen i 8 eller 16 lige store barer og vend dem i chokoladen med to gafler. Læg dem til afkøling på et stykke bagepapir - gerne i køleskabet.

Noter

Opbevares på køl og kan sagtens fryses.