Go Back

Peanutbuttercookies med to slags chokolade

0 fra 0 stemmer
Antal: 30 cookies

Udskriv

Ingredienser

  • 200 g smør blødt
  • 150 g sukker
  • 150 g brun farin
  • 2 æg
  • 200 g peanutbutter det kunne nok være ret lækkert med chunky, men jeg brugte smooth, da det var hvad jeg havde
  • 250 g hvedemel
  • 150 g havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 350 g chokolade gerne to slags (vælg selv fordeling, jeg brugte halvt af hver)

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 190º varmluft.
  • Hak chokoladen i stykker på ca. 1x1 cm, eller mindre, hvis I foretrækker det.
  • Pisk smør, sukker og farin luftigt. Rør æggene i et ad gangen. Rør herefter peanutbutter i, efterfulgt af hvedemel, havregryn og bagepulver. Vend som det sidste chokoladen i dejen.
  • Sæt dejen på to-tre bageplader beklædt med bagepapir som toppe ved hjælp af to spiseskeer. Tryk dem let flade.
  • Bag i ca. 12-15 minutter. De er ret bløde, når de kommer ud af ovnen, så lad dem køle lidt inden de overflyttes til en rist.