Bagt marineret tofu

5 fra 1 stemme
Antal: 2 personer
Opskrift efter The Healthy Foodie
Udskriv

Ingredienser

  • 1 pakke fast tofu
  • 3 spsk soja
  • 2 spsk honning
  • 1 spsk risvineddike
  • 1/2 tsk sesamolie
  • 1 spsk frisk ingefær revet - eller 1 tsk stødt ingefær
  • 1 fed hvidløg presset
  • 1/4 tsk chilisauce fx sriracha
  • sesamfrø til servering + evt. forårsløg

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180º varmluft.
  • Hæld vandet fra tofublokken. Skær den i skiver på ca. 1 cm i tykkelse og læg den i pres med køkkenrulle i ca. 10 minutter for at få mere væde fra.
  • Bland alle ingredienserne til marinaden. Skær tofuen i tern på 1x1 cm og vend forsigtigt ternene i marinaden. Lad trække i ca. 10 minutter.
  • Fordel ternene på en bageplade beklædt med bagepapir. Hæld bare den overskydende marinade med også.
  • Bag ternene i 20 minutter, vend forsigtigt rundt og giv dem yderligere 20 minutter eller til de er gyldne og får en let sprød kant.