Go Back
+ servings

Hindbærchiagrød med kokos

0 fra 0 stemmer
Antal: 2 personer
Udskriv

Ingredienser

Hindbærsylt

  • 250-300 g frosne hindbær
  • 2 spsk sukrin+
  • 1/2 tsk vaniljepulver
  • 1/2 dl vand
  • 2 spsk chiafrø

Chiagrød

  • 40 g chiafrø
  • 2 dl kokosmælk
  • 2 dl græsk yoghurt
  • flydende stevia hvis du vil have det sødere

Til servering

  • friske hindbær
  • kokosflager eller kokosmel
  • frysetørrede hindbær kan udelades

Sådan gør du

Hindbærsylt

  • Bring hindbær, sukrin+, vanilje og vand i kog, og lad det simre, til hindbærrene er bløde. Mas det lidt ud med en gaffel eller piskeris og rør så chiafrø. Lad det køle af, til det tykner, og opbevar på køl.

Chiagrød

  • Bland chiafrø, kokosmælk og halvdelen af hindbærsyltet i en skål, og sæt på køl natten over.
  • Morgenen efter blander du den nu faste grød med græsk yoghurt, og rør evt. lidt stevia i, hvis det ikke er sødt nok.
  • Fordel i to skåle (eller gem halvdelen til dagen efteog pynt med friske hindbær, kokosflager og frysetørret hindbær. Server.