Go Back
+ servings

Fettuccine Alfredo med kylling og broccoli

5 fra 4 stemmer
Antal: 4 personer
Opskrift inspireret af Everyday Cooking
Udskriv

Ingredienser

  • 350 g kyllingeinderfilet eller hvad du lige har - kan udelades
  • 200 g bønnepasta
  • 1 broccoli
  • 3 fed hvidløg presset
  • 2,5 dl parmesan fintrevet (ca. 40 g)
  • 1/2 l piskefløde
  • 1/4-1/2 liter kyllingebouillon afhængigt af ønsket mængde og tykkelse på sauce
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Start med at stege din kylling, hvis du ikke har en rest, du kan bruge.
  • Del broccoli i små buketter og skær stokken i tern.
  • Tilsæt alle ingredienser i en stor gryde, læg låg på og bring i kog.
  • Lad simre ved ikke alt for høj varme i ca. 10 minutter, eller til pasta og broccoli er tilpas mørt, og rør jævnligt i retten.
  • Smag til med salt og peber og server.
  • Bemærkninger
  • Tykner din sauce ikke helt nok, kan du jævne med lidt arrowrootpulver udrørt i vand eller alternativt en æggeblomme.