Go Back
+ servings

Rød salat med kål, rødbeder, granatæble, feta og saltmandler

0 fra 0 stemmer
Antal: 4 personer
Rækker til 2 store portioner eller 4 personer som ikke det eneste tilbehør
Udskriv

Ingredienser

  • 300 g rød spidskål eller rødkål
  • 300 g rødbeder skrællet vægt
  • 1-2 håndfulde granatæblekerner
  • 1-2 håndfulde saltmandler
  • 50-100 g feta

Dressing

  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamicoeddike
  • 1 spsk fibersirup gold eller yaconsirup eller anden sirup

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 200º varmluft.
  • Skræl rødbederne og skær dem i små tern. Vend med olie og salt og bag i ca. 25-30 minutter.
  • Snit imens kålen fint.
  • Pisk ingredienserne til dressingen sammen og vend kålen heri. Lad den gerne trække lidt, mens rødbederne bager færdigt.
  • Når rødbederne er færdigbagte, afkøler de kort, og blandes herefter med kålen.
  • Pynt med granatæblekerner, smuldret feta og saltmandler og server.