Go Back
+ servings

Pasta med spicy rejesauce

5 fra 2 stemmer
Antal: 3 personer
Opskrift efter 56kilo
Udskriv

Ingredienser

Pasta

  • 4 æg
  • 125 g flødeost
  • 15 g fiberHUSK
  • 1/2 tsk salt

Rejesauce

  • 2 spsk fedtstof jeg bruger halvt smør og halvt smagsneutral kokosolie
  • 1 lille løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk karry
  • 1 tsk sambal oelek
  • 1 peberfrugt jeg brugte halvt rød og halvt gul
  • 2-3 dl tomatsauce fx en færdigkøbt pizza- eller pastasauce eller bare hakkede tomater
  • 100 g flødeost
  • 200 g rejer fra frost optøede
  • salt og peber

Til servering

  • fx 1 dampet broccoli eller andet grønt

Sådan gør du

Pasta

  • Forvarm ovnen til 160º varmluft.
  • Blend ingredienserne sammen til en tynd dej, og hæld ud i et tyndt lag på to bageplader beklædt med bagepapir.
  • Bag pastaen i ca. 10 minutter. Rul herefter til "roulader" og skær i tynde pastastrimler.

Rejesauce

  • Hak løget fint. Smelt fedtstof i en sauterpande eller gryde, og sauter løgene heri ved medium varme, til de er bløde og klare.
  • Skær imens peberfrugt i tern på ca. 1x1 cm.
  • Når løgene er bløde, tilsættes presset hvidløg, karry, sambal oelek, og peberfrugttern, og det hele svitses kort ved høj varme.
  • Tilsæt så tomatsaucen, bring i kog, og rør herefter flødeosten ud i saucen.
  • Lad saucen simre lidt og smag til med salt og peber.
  • Tilsæt rejerne til allersidst, varm dem kort igennem, og server.

Noter

Hvis du ikke gider lave pastaen selv, kan du udelade og blot servere med broccolien, du kan lave squashgetti, eller du kan bruge bønnepasta, hvis du er mindre striks.