Go Back
+ servings

Marokkansk kylling med avocadocreme

0 fra 0 stemmer
Antal: 2 personer
Opskrift inspireret af en Jamie Oliver-opskrift, som jeg har gemt for længe siden, hvor linket nu ikke længere virker
Udskriv

Ingredienser

  • 350 g kyllingeinderfilet

Marinade

  • 3 spsk olivenolie
  • 1 stykke fintrevet frisk ingefær på størrelse med en tommelfinger
  • 1 spsk paprika
  • 1 tsk stødt koriander
  • 1 tsk gurkemeje
  • salt og peber

Avocadodip

  • 2 modne avocadoer
  • 1 tsk spidskommen
  • 2 fed hvidløg pressede
  • 1 frisk rød eller grøn chili finthakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 citron saften herfra
  • salt

Til servering

  • 1 fladbrød pr. person
  • et par håndfulde fintsnittet icebergsalat

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til marinaden, og vend kyllingen heri. Lad kyllingen marinere på køl i minimum 30 minutter, meget gerne længere.
  • Mos avocadocremen sammen af alle ingredienserne, eller kør dem i en blender/foodprocessor, hvis du foretrækker et glattere resultat. Smag til med salt.
  • Lav dine fladbrød, hvis du ikke har dem klar allerede.
  • Steg kyllingen på en varm pande eller grillpande. Det vil også være perfekt at grille den som spyd til sommer.
  • Server kyllingen på fladbrød med en håndfuld iceberg og godt med avocadocreme.