Go Back
+ servings

Krydret kylling med kål og karry

5 fra 2 stemmer
Antal: 6 personer
4-6 portioner
Udskriv

Ingredienser

  • 2 løg
  • 2-4 fed hvidløg
  • rigeligt olie til stegning
  • 3 spsk karry
  • 800 g hakket kylling
  • 1 spsk stødt spidskommen
  • 1 tsk chilipulver
  • 800-1200 g spids- eller hvidkål
  • 1/2-1 dl soja eller tamari
  • salt
  • 2 dl kokosmælk eller piskefløde kan udelades, men hæver fedtindholdet og dermed mætheden

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint. Opvarm olien i en stor gryde og svits løg, hvidløg og karry heri ved lav varme i ca. 5-10 minutter.
  • Snit kålen fint.
  • Tilsæt kylling til løg og karry og svits, til det ikke længere er lyserødt.
  • Tilsæt spidskommen og chilipulver, rør rundt og tilsæt herefter kål.
  • Hæld soja ved og svits i ca. 10 minutter, eller indtil kålen er faldet sammen og er tilpas mør.
  • Tilsæt kokosmælk eller fløde, og lad det hele simre et par minutter.
  • Smag til med salt og server.