Go Back
+ servings

Pølsehorn i blomkålsbrød

0 fra 0 stemmer
Antal: 12 stk
ca. 10-12 stk
Udskriv

Ingredienser

  • 5-6 pølser af god kvalitet med høj kødprocent

Blomkålsbrød

  • 400 g blomkål
  • 4 æg
  • 2 spsk fiberHUSK
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk bagepulver
  • 1,5 dl mandelmel ikke fedtreduceret
  • 1/2 dl hørfrø males til 1 dl mel - jeg brugte lyse for farvens skyld
  • 1 dl proteinpulver

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 160º varmluft.
  • Hak blomkålen fint på din foodprocessor og tilsæt herefter de resterende ingredienser til dejen. Blend til den er helt jævn.
  • Lad dejen trække i ca. 10 minutter.
  • Halver pølserne og pak dem ind i dejen. Dejen er klistret og lidt svær at håndtere, men jeg klarede det ved at lægge en spiseskefuld på bagepladen (beklædt med bagepapir), lægge en pølse ovenpå og dække med lidt ekstra dej. Herefter kan de formes med let våde hænder.
  • Bages i ca. 25-30 minutter, eller til de er gyldne og faste.

Noter

Kan evt. spises med tomatmayo blandet af 1 spsk tomatpure til 2 store spsk mayo.
Pølsehornene kan fryses.