Go Back
+ servings

Kanelsneglekage

0 fra 0 stemmer
Antal: 8 personer
Udskriv

Ingredienser

Til kagen

  • 3 æg
  • 100 g sukrin+ evt. pulveriseret
  • 75 g smeltet smør
  • 250 g creme fraiche
  • 25 g kokosfibermel
  • 25 g pofiber
  • 2 spsk fiberHUSK
  • 2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk vaniljepulver

Til kanelsnask

  • 75 g blødt smør
  • 75 g sukrin gold
  • 1 spsk kanel
  • 50 g hasselnødder finthakkede

Til glasur

  • 1 æggehvide
  • 50 g melis af sukrin+

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til160º varmluft.
  • Pisk æg og sukrin+ sammen til en luftig masse.
  • Tilsæt så de resterende ingredienser til kagedejen og pisk godt. Lad dejen hvile i 10 minutter, mens du klargør fyldet.
  • Blandt blødt smør med sukrin gold, kanel og hasselnødder.
  • Smør eller beklæd en springform på 20 cm, og fordel kagedejen her. Fordel kanelsnasket i klatter ovenpå, og "swirl" de to masser sammen med et træspyd eller en gaffel el.lign.
  • Bag kagen i ca. 50 minutter, eller til den er gennembagt.
  • Lad kagen køle helt af, og bland så en glasur af æggehvide og sukrin+, som kagen pyntes med, evt. i mønster med sprøjtepose.

Noter

Kagen kan laves i muffinsforme i stedet for springform, hvis du ønsker, at de skal minde mere om rigtige individuelle kanelsnegle. Bagetiden sættes i så fald ned til ca. 25 minutter.