Go Back
+ servings

Bønnesalat med vandmelon og feta

0 fra 0 stemmer
Antal: 4 personer
2-4 personer (afhængigt af andet tilbehør)
Udskriv

Ingredienser

  • 500 g frosne grønne bønner
  • 200 g vandmelon gerne kernefri - vægt uden skal og evt. kerner
  • 200 g feta
  • 50 g pinjekerner
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk citronbalsamico eller citron/limesaft
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Overhæld de frosne bønner med kogende vand og lad dem stå i ca. 5 minutter, eller til vandet er kølet af. På den måde bliver de (i min optik) helt perfekte til salater. Afdryp godt.
  • Vend bønnerne med olivenolie, citronbalsamico/citron/limesaft og salt og peber og fordel nederst i et pænt fad.
  • Fjern skal og evt. kerner fra vandmelon. Skær i tern. Skær ligeledes fetaen i tern og fordel melon og feta over bønnerne.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande og drys over salaten til sidst.

Noter

Serveres fx med hvidløgskylling og hvidløgssmør. Hele kyllingelår lægges i et ovnfast fad, krydr med salt og peber og fordel et par klatter hvidløgssmør over hvert lår. Steg ved 200º varmluft i 45-60 minutter. Server med ekstra hvidløgssmør.