Go Back
+ servings

Pølsemix med bønnefritter og tomatmayo

0 fra 0 stemmer
Antal: 2 portioner
Udskriv

Ingredienser

  • 1 pose frosne grønne bønner 750 g
  • 1 spsk løgpulver
  • 1 spsk sød paprika
  • salt
  • 1 spsk olie fx kokosolie uden smag
  • 4 pølser fx grillpølser eller ostepølser

Tomatmayo

  • 2 store spsk mayonnaise
  • 1 spsk tomatpure min favorit er Urtekrams
  • 1 fed hvidløg presset - kan udelades

Sådan gør du

I alm. ovn

  • Fordel de frosne bønner på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt dem i en kold ovn, som tændes ved 150º varmluft.
  • Efter 15 minutter, vendes de nu optøede bønner med olie, salt, løgpulver og paprika. Skru ovnen op til 180º og bag i yderligere 20 minutter, til de begynder at tage farve.
  • Skær pølserne i stykker på ca. 1 cm og vend med bønnerne. Steg i yderligere 10 minutter.
  • Server med tomatmayo.

I ActiFry

  • Læg de frosne bønner i ActiFry'en og giv dem 20 minutter. Tilsæt så olie, salt, løgpulver og paprika. Steg i yderligere 10 minutter.
  • Skær pølserne i stykker på ca. 1 cm og tilsæt til ActiFry'en. Efter 10 minutter ekstra, er retten klar.
  • Server med tomatmayo.

Tomatmayo

  • Bland mayonnaise, tomatpure og evt. presset hvidløg.