Go Back

Choko-daddelkugler

0 fra 0 stemmer
Antal: 16 stk
Opskrift efter Vanløse blues
Udskriv

Ingredienser

  • 50 g tørrede dadler
  • 50 g tørrede abrikoser
  • 25 g mandler gerne ristede
  • 25 g cashewnødder jeg brugte ristede og saltede, da jeg havde en rest. Du kan sagtens bare bruge rå eller en anden slags nødder - tilsæt evt. et nip salt i så fald
  • 2 spsk kakaopulver jeg bruger Urtekrams fedtfattige, men brug bare hvilken som helst god en
  • 1-2 spsk kokosolie
  • kokosmel til at rulle kuglerne i

Sådan gør du

  • Bland dadler,, abrikoser, mandler, cashewnødder og olie i en foodprocessor. Tilsæt evt. lidt ekstra olie eller vand til at få det til at glide lidt nemmere. Det må dog ikke blive alt for vådt.
  • Når massen har en passende konsistens (hverken for vådt eller tørt), tilsættes kakaopulveret. Tilsæt indtil du synes det har en god kakao/chokoladeagtig smag.
  • Tril massen til ca. 16 kugler og tril dem i kokosmel.
  • Sæt daddelkuglerne i køleskabet og (nu kommer det svære) vent til de er helt kolde, før du serverer dem.