Go Back
+ servings

Hjemmelavede knækbrød

0 fra 0 stemmer
Antal: 2 bageplader

Udskriv

Ingredienser

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 3 dl hvid hvedemel eller anden meltype
  • 1 tsk bagepulver
  • 1,5 tsk salt
  • 2 dl vand
  • 1 dl smagsneutral olie fx rapsolie

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200º varmluft.
  • Alle ingredienserne røres sammen. Portionen deles i to på to bageplader beklædt med bagepapir. Læg endnu et stykke bagepapir oven på og bred dejen ud til det er omkring 3 mm tykt (eller hvordan du foretrækker det). Gentag med den anden plade. Bagepapiret oven på dejen fjernes igen. Dejen deles forsigtigt i passende firkanter inden knækbrødet bages i ca. 20 min.