3 gode med (mad)pandekager

Selv om vi gerne ville, er der nok mange af os, som – hvis vi skal være ærlige – ikke får lavet den vilde pandekagedessert i aften. Det er jo bare en helt almindelig tirsdag, for pokker! Hvis man nu alligevel gerne vil kunne fejre pandekagedagen, men på en mere hverdagsagtig facon, har jeg samlet tre (okaaaay, fire, jeg kunne ikke vælge) af mine favoritopskrifter, hvor lækkert fyld pakkes ind i salte pandekager – til stor nydelse, vel at mærke!

SE OGSÅ: Crêpes Suzette fra “Sødt, sundere, syndigt”

Jeg har sørget for at vælge lidt for enhver smag, uanset om du har lyst til kylling, fisk eller en vegetarisk dag. Du vælger helt selv, om du vælger at lave pandekagerne selv, eller om du køber en færdig udgave og dermed hopper over, hvor gærdet er lavest. I de fire opskrifter her, har jeg brugt forskellige pandekager i hver, så der burde være noget at vælge imellem 🙂

Hold pandekagedagen i hævd med en af disse rare opskrifter:

♥︎ En mexicansk fætter med pulled chicken og alt det andet rare: mexican pulled chicken med guacamole i hjemmelavede (low-carb) tortillaer. Selve kyllingen tager lidt længere tid at lave, men hvis du er heldig at være hjemme i ok tid, kan det sagtens lade sig gøre. Ellers kan du bare lave tacokød og fylde i i stedet. Mexicansk mad er bare altid et hit, hvis du spørger mig!

♥︎ “Almindelige” danske madpandekager fyldt med gode sager som skinke, ost og spinat. Det er godt og simpelt og lækkert!

♥︎ Endnu en mexicansk-inspireret en – denne gang som quesadillas med cheddar, chili og peberfrugt samt en salsasalat on the side. Lige siden jeg lavede denne opskrift, har jeg tænkt, at jeg skulle prøve den igen – mon ikke jeg snart skulle gøre alvor af den idé?

♥︎ Og sidst, men ikke mindst, mit nyeste skud på madpandekagestammen: wrap med chililaks, majs og lime. Denne lavede jeg i færdigkøbte low-carb tortillaer, men du kan sagtens bruge en af pandekagerne fra de andre opskrifter, hvis du hellere vil lave “emballagen” selv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!