Der er andet end mad hjemme hos mig

Der er noget jeg har tænkt på det sidste lange stykke tid, som jeg gerne vil vende med jer i dag. Overskriften afslører det måske, men jeg har i en længere periode nu følt mig lidt begrænset af min kategorisering som madblog. Ikke forstået på den måde, at jeg ikke kan lide mad længere, eller ikke gider at udvikle og skrive om opskrifter og mad generelt. Slet ikke. Men jeg føler, at der er en del andre ting i mit liv, som jeg egentligt godt kunne have lyst til at snakke med jer og fortælle om, men som bliver skåret fra af den niche, jeg har siddet i så længe. Giver det mening?

Da jeg først oprettede bloggen for snart 7 år siden (!), kaldte jeg den netop “Hjemme hos Xenia”, fordi jeg dengang bl.a. også bloggede om krea-ting og andet. Ikke kun mad, men bare i det hele taget ting, der sker i mit liv. Hjemme hos mig. Og nu er jeg igen et sted, hvor det er det, jeg har lyst til. Som sagt vil maden stadig fylde en del, men det vil nok blive blandet mere med generelle hverdags- og livsstilsting, lidt bolig og nok også lidt træning. Bare for at nævne et par af de ideer, jeg sidder med lige nu. Men overordnet set bare ting, der fylder, som jeg har lyst til at blogge om. Nogle gange har jeg bare lyst til at skrive, selv om jeg ikke nødvendigvis lige har en ny opskrift eller dertilhørende billeder klar til jer.

Hvad siger I til det? Jeg har tænkt en del over det, og selv om mange ville sige, at det jo er “min blog”, og jeg ikke behøver at tænke på, hvad andre synes, er jeg mere af den overbevisning, at det er “vores blog”. En blog ville jo kun være en halv ting, hvis der ikke var nogen, der læste den! 

Jeg håber, at I vil tage godt imod det, og at det så netop vil gøre, at jeg kommer til at blogge lidt mere, end jeg ellers har gjort længe. Vi blogges ved – håber jeg!

Kategorier: Hverdag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!