En vild følelse

xenia-soedt

Jeg beklager til de af jer, der allerede er trætte af at høre om bogen. Jeg gør mit bedste, for at det ikke skal fylde det hele, og sørger for at blogge rigtige almindelige opskrifter indimellem også, men i går skete der noget ret vildt. Jeg modtog nemlig mit helt eget eksemplar af den trykte og færdige udgave af “Sødt, sundere, syndigt”! Det er en hel vild følelse endeligt at se produktet af over et halvt års arbejde (og det har endda været et hurtigt forløb sammenlignet med mange andre), og den følelse kunne jeg ikke lade være med at dele med jer – selv med uskarpt iPhone-selfie, fordi det der med at tage billeder af mig selv med spejlrefleks ikke lige er noget, jeg brillerer i.

I går så jeg sådan her ud – i dag er jeg faldet lidt mere ned og er bare virkeligt glad. Og jeg glæder mig så meget, til at I kan få den at se også. Billederne deri er fantastiske – også i trykt form – forsiden er herlig, og generelt er bogen bare helt, helt rigtig! <3

Hvis I vil have et lille sneak-peek, inden den 26. februar, hvor den udkommer, kan I tage et kig på videoen herunder – forhåbentligt vil I give mig ret i, at billederne er blevet fænomenale! I kan også læse en mere detaljeret beskrivelse af bogens indhold her.

Husk i øvrigt, at bogen allerede kan forudbestilles fra flere steder, så du får den på udgivelsesdagen. Ellers kommer den naturligvis i salg i de fleste boghandlere, når den tid kommer. Hvis du har lyst til at forudbestille den, kan du bl.a. gøre det hos Saxo (affiliate-link), fra Gucca (billigst – affiliate-link) eller fra Bog & Ide (affiliate-link). I er også et par stykker, der har spurgt til muligheden for at købe en signeret udgave fra mig, og det skal jeg nok lige undersøge, om vi kan ordne. Hvis det er noget, du er interesseret i, må du meget gerne lige give lyd, så jeg ved, der er interesse for det 🙂

Kategorier: Blogging, Kogebøger

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!