Fem Favoritter på en Fredag


 

1. Jeg lytter til…

P.t. hører jeg denne sang fra soundtracket til Tangled på repeat. Jeg bliver bare så glad i låget af den!


 

2. Jeg læser…

Det sidste stykke tid har jeg prøvet at kæmpe mig igennem de mange bøger i Princess Diaries-serien af Meg Cabot – og der er mange! For nyligt så jeg nemlig denne liste – og jeg er kæmpe fan af lister i alle former. Apropros lister og bøger: Vidste I godt at jeg faktisk også har en bogblog?

 

3. Jeg drømmer om…

Efter sidste weekends fantastiske sommervejr drømmer jeg endnu mere om en rejse sydpå. Jeg kan nærmest ikke huske hvornår der sidst har været et år, hvor jeg ikke har haft mindst en uge i et varmt land, med sol, badning og afslapning. Jeg drømmer lidt om, at det måske stadig kan presses ind her i september eller tidligt oktober måske – sydpå er det vel stadig varmt til den tid også?

 

4. Jeg spiser…

Jeg er nærmest besat af at lave is af frosne bananer. Det er SÅ godt! Og så er det jo kun bananer, man sidder og guffer i sig. Det er bananas! (bogstaveligt talt) Jeg er i hvert fan <3 Det eneste besværlige ved det er næsten at have tålmodighed til at bananerne bliver godt modne, før jeg fryser dem ned og fortærer dem 🙂

 

5. Jeg ser…

Det er ikke fordi, jeg ser mange serier for tiden – for det meste læser jeg (stadig) bare. Men når jeg spiser fx, eller hvis jeg bare ikke lige er i læsehumør (ja, det sker selv for mig 😉 ) er en serie rart at kunne ty til. I øjeblikket er jeg i gang med at lege catch-up på den “nye” sæson af True Blood.

 

Kategorier: LCHF

Lignende opskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *