Fødselsdagsgiveaway: Vind et eksemplar af “Sødt, sundere, syndigt”

I dag er det min fødselsdag, yay! En af mine venner joker altid med, at jeg har fødselsdag i hele januar, fordi jeg altid bruger den første uge på at glæde mig og derefter de resterende på at fejre det. Det er som det sig hør og bør, hvis I spørger mig! Og når det er tilfældet, skal I selvfølgelig heller ikke snydes herinde. I får meget snart en opskrift, det lover jeg, men først vil jeg lige sætte gang i en lille giveaway i anledning af dagen. Egentligt bør det jo egentligt være mig, der får gaver, men heldigvis er jeg mindst lige så vild med at give gaver, som jeg er med at få dem, så mon ikke jeg overlever 😉

Min dag i dag startede med morgenmad/brunch på Mad og Kaffe (yndlings!), som ligger lige rundt om hjørnet fra min lejlighed, og den slutter i aften på Llama, som jeg længe gerne har ville prøve. Og i timerne her imellem har jeg planer om kagebagning (kollegaerne skal jo heller ikke snydes!), måske en løbetur (hvis regnen tager sig sammen og skrider) og højst sandsynligt et afsnit Downton Abbey på Netflix’en. Evt. lidt studiearbejde, hvis jeg ikke kan holde mig væk. Jeg har i hvert fald taget fri fra job i dag, fordi den type er jeg!

Jeg fylder i øvrigt hele 27 vintre, hvis I skulle spørge fra nogen. Og det har jeg det egentligt helt fint med, tænker jeg. Ingen alderskvaler her – og i alle tilfælde er jeg jo stadig (lige et halvt år endnu i hvert fald) tættere på at være 25 end på at være 30, haha! 😀

Det I kan vinde er (selvfølgelig, havde jeg nær sagt) et eksemplar af min bog. Tænk, at det allerede snart er et år siden, den udkom. Jeg får heldigvis jævnligt stadig virkeligt søde beskeder og kommentarer fra folk, der sætter stor pris på den, og det gør mig så glad. Forhåbentligt kan jeg gøre én af jer lige så glad om ikke så længe.

Læs om “Sødt, sundere, syndigt” her.

For at deltage skal du ganske enkelt bare lægge en kommentar til indlægget her. Du må også hjertens gerne dele det på diverse medier osv., men det er ikke et krav. I kommentaren må du skrive lige, hvad du vil. Du kan fortælle mig, hvad din bedste fødselsdag har været, hvordan du foretrækker din brownie, hvor længe du kan stå på et ben og holde vejret, eller om du bedst kan lide æble- eller appelsinjuice. Hvis du allerede har min bog, må du selvfølgelig også gerne deltage for at kunne forære den til en anden, det vil jeg kun blive glad for. 

Jeg trækker en vinder på søndag, dvs. den 15. januar kl. 21 – eller på et eller andet tidspunkt derefter i hvert fald. 

Hav en herlig dag og en awesome uge – det får jeg helt sikkert!

P.s. Det er jo tydeligt, at der er mange andre, der har fødselsdag i dag, fordi det vejr derude kan absolut ikke have været min skyld!

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!