Fredagsfavoritter

fredagsfavoritter030415

Det bliver nok en lidt lang favorit-liste i dag, men i allerbedste dårlig humor-stil vurderer jeg, at det er helt ok, fordi i dag jo netop er langfredag, og det derfor kun må være passende med en lang omgang (lang)fredagsfavoritter. Høhø.

(sorry)

(ok, egentligt ikke)

(i øvrigt har jeg taget virkeligt mange selfies i den sidste uge åbenbart – hvad sker der for det?!)

I den forgangne uge har jeg frydet mig (man “fryder sig” ikke ofte nok, IMO!) over følgende:

❤ Påskeferie! (ferie og fridage generelt er klart yndlings!)

❤ I modsatte boldgade: I starten af ugen arbejdede jeg tre dage i træk – det er læææænge siden, jeg sidst har gjort det, og jeg har savnet det! (også selv jeg flere af dagene måtte kæmpe mig dertil i dårligt vejr)

❤ Og apropos arbejde: lønningsdag! (yes, puh-lease!)

❤ Jeg er sikker på, at jeg har fortalt jer ved tidligere lejligheder, at jeg er en kende frankofil. I starten af ugen opdagede jeg (takket være hende her) denne her Instagram-konto, og jeg faldt helt og aldeles i staver over den. Jeg brugte i hvert fald en time på bare at sidde og læse franske ord og swoone!

❤ At træne på fridage! Jeg indrømmer, at jeg var doven ugens tre første dage, men da vi så nåede i går og havde en hel fri dag i udsigt, var det pludseligt helt “nemt” at overskue den der træning! Hvis bare man havde fri hele tiden, ville vi alle jo være så sunde, haha!

❤ I går var jeg i Tivoli for første gang i år, og selv om man godt kan se, at det stadig kun liiige er blevet forår, var det så fint – og Tivoli er for mig bare en slagt forårs-/sommerbebuder. Jeg har i øvrigt årskort i år, så jeg virkeligt kan udnytte, at jeg bor så tæt på! Hvem vil med ind og spise verdens bedste chokoladesticks?! (som jeg i øvrigt ikke fik i går, fordiiiii…)

❤ Vi spiste på Brdr. Price, og det var helt og aldeles fantalastisk! Alene forretten: dampede friske hvide asparges, søkogte rejer og sauce mousseline! Ja tak, det skal jeg klart prøve at kopiere herhjemme! Og så lige en bøf bearnaise til hovedret, fordi man ikke kan spise hos smørkongerne uden! 😀

❤ I onsdags var det 1. april og dermed aprilsnar-dag. Selv om jeg er verdens mest godtroende og derfor har en påmindelse på datoen hvert år, så jeg ikke falder i, er jeg stadig (modsat alle andre tilsyneladende?) fan af dagen. Det er da sjovt! (måske jeg bare er for useriøs…) Apropos: Vidste I, at aprilsnar på fransk hedder “poisson d’avril”, hvilket direkte betyder “aprilsfisk”? Det er skægt (og ja, jeg har lært det fra ovennævnte IG-konto)

❤ I går fik jeg en mail om, at jeg har gået 4.800 km, siden jeg fik min Fitbit i november 2013. Bum.

❤ Bordfoldbold er sjovt, og en af de mange grund til, at jeg godt gider på arbejde!

❤ Sidste fredag var jeg på Bæst for anden gang – denne gang bare for pizzaens skyld, som er helt og aldeles to-die-for! (og 100% mavepinen værd)

❤ Efter pizzabesøg var jeg i byen, hvor jeg drak masser af lækre mojitos (og andet godt) og først var hjemme ved halv seks-tiden (dog skal sommertiden lige tages med i betragtning). Det var sjovt!

❤ Og apropos sommertid: Jeg er fan af lysere aftener!

❤ Noget andet jeg er fan af, er denne her youtuber, som jeg lige har opdaget, og hvis videoer jeg måske/måske ikke allerede har brugt alt for mange timer på at se.

❤ Jeg er også fan af pizzasnegle!

❤ Og af gratis cool plakater, som den sæsonoversigt jeg har fået fra Sæson. De havde et tilbud på deres Facebook-side om, at man kunne få tilsendt dem gratis – jeg ved ikke, om det stadig står ved magt dog.

❤ Ooog af spontane bioture, som den vi nuppede i går aftes (hvor jeg så positivt på vores ret “fremmelige” placering ved at udnytte at kunne have benene oppe på sædet foran mig). Insurgent var sådan temmeligt meh, egentligt, men jeg kan altid godt lide at komme i biografen!

❤ Bonuspunkt: Jeg er tilsyneladende ret stor fan af at bruge udtrykket “fan af”. Oh well… 😀

Hvad har været særligt godt i jeres liv på det sidste?

Kategorier: Fredagsfavoritter, Hverdag, Ugen der gik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!