Fredagsfavoritter

fredagsfavoritter150515

Jeg havde egentligt halvt planlagt, at jeg ville ændre fredagsfavoritter til en slags ugens favoritter i stedet, primært så jeg ikke var bundet til at lave den om fredagen, men også kunne gøre det søndag, når ugen reelt er overstået fx. Men så skete der det, at jeg alligevel lige sad i dag og havde lyst til at blogge, og så virkede det fjollet at udsætte det – måske jeg venter med omstruktureringen til en uge, hvor der ikke er sket så meget, haha! 😀

Siden sidst har det her været najs:

❤ Jeg har været til konfirmation med Grease-tema! Jeg kan godt lide at klæde mig ud – især når jeg får en anledning til at bruge det mintgrønne tylskørt, jeg har hængende i skabet (alle med respekt for sig selv bør have et tylskørt “bare fordi”)!

❤ Og apropos udklædning – bare for at tage lidt forskud på glæderne, skal jeg faktisk til udklædnings/temafest allerede igen i aften. Denne gang med 1920’er-tema – det skal jeg nok snakke lidt mere om næste uge, tænker jeg.

❤ Første sommerferieuge er skønno! Jeg har været fuldt booket op, og det har været skønt!

❤ Børnepasning og børn generelt! Jeg passede søde børn i tirsdags og så har jeg fået ekstra dosis af mine fætre og kusiner i denne uge med både føromtalte konfirmation og min kusines 18-års fødselsdag i går (det er hende der har lavet den gode lagkage på billedet!)

❤ Til den fødselsdag brugte jeg i øvrigt en god portion tid på at gynge. Jeg havde jo helt glemt, hvor sjovt det er! Mere gyng-gang i mit liv, tak!

❤ Jeg er fan af farven grøn – i alle afskygninger. Hvis I skulle være i tvivl, føler jeg, at det er ret tydeligt på ovenstående kollage, hæ 😛

❤ I onsdags nuppede jeg endnu en gang i teatret – denne gang for at se Cabaret på Det Kongelige. Jeg må indrømme, at den var lige mærkelig nok for min smag, men det er alligevel altid fedt med en teatertur, synes jeg!

❤ Ud over at gynge sad jeg helt vildt længe ude i solen i går med bare arme, og det var herligt. Solskin er naturens lykkepiller!

❤ De dage, det ikke har været godt vejr på, har jeg benyttet min nyvundne frihed aka. sommerferie til at få indhentet nogle af de serier, jeg har været bagud med de sidste mange måneder. Reelt set burde man måske bare droppe nogle af dem, men nu er jeg tættere på noget der ligner up-to-date, og det er faktisk en overraskende stor lettelse, haha!

❤ Jeg har faktisk færdiggjort hele to bøger i denne uge i øvrigt – den ene ganske vist en, jeg har været i gang med længe, og den anden en ret kort en, men ikke desto mindre noget af en bedrift mit øvrige læseår taget i betragtning. Alle de togture fra Kbh til Ringsted samt børnepasning er godt for læsningen 😉 (til gengæld siger Goodreads stadig, at jeg er 11 bagud i forhold til det (nok noget naive) mål, jeg satte mig i starten af året om at få læst 50 bøger – tænk at jeg for et par år siden nåede over 200 på et år! :O Oh well, det kommer nok ikke til at ske, og det har jeg det sgu egentligt fint med :P)

Det var det for nu. Jeg håber, at de af jer, der også har fri i dag, nyder det, og ellers må I alle have en amazeballs weekend!

Kategorier: Fredagsfavoritter, Hverdag, Ugen der gik

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!