Hverdagsmåltider

Så blev det langt om længe tid til en ny omgang hverdagsmåltider. Long time, no see, hva’? ;D

Nåmmen anyway, maden herunder er fra i mandags. Nu har jeg jo allerede snakket om, hvor tæt på, jeg var at “falde i”, så det behøver vi ikke snakke om igen. Men jeg kan da lige understrege, hvor glad jeg er for, at jeg ikke gjorde det – så kan det være, jeg husker det næste gang også 😛

Alt i alt endte det som en skønherlig maddag – flere af dem, tak!

Jeg kan faktisk slet ikke huske, om jeg har vist jer denne her kakao før. Hvis ikke, er det da en gruelig fejl, for jeg drikker det faktisk virkeligt ofte! Det er min morgenmad mindst halvdelen af morgenerne, eftersom den både er hurtig, nem, lækker og mættende! Alt det jeg leder efter i en morgenmad! Tidligere brugte jeg jo meget æggekakaoen, men denne er endnu nemmere, og så risikerer jeg ikke at få for meget protein, hvilket jeg ellers godt kan have tendens til, tror jeg. Opskrift her.

Rester fra lørdagens aftensmad – den rare BLT lakseburger med chipotle-aioli – mindst lige så god kold på madpakken, og der skal faktisk meget til, før jeg synes, at mad er lige så god kold som varm! Jeg spiste desuden også et par agurkeskiver til, for lidt ekstra grønt 😉

Og til aften den lækre og comfort-agtige (uden at være junk!) LCHF-båndpasta med peberfrugtsauce og chorizo. Endnu et rart måltid på en faktisk ok rar dag til trods for sne og slud og kulde.

Til sidst nuppede jeg lige et par af de her, som jeg stadig havde tilbage fra sidste uge. Virkeligt god og lækker snack – og helt ideel LCHF jo!

Har du fået noget godt at spise på det sidste? 🙂

Kategorier: Hverdagsmåltider, LCHF

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!