Hvordan “gik” 2014?

aktivitet2014

Okay, sorry, måske ikke den bedste overskrift, jeg nogensinde har fundet på, bær lige over med mig!

Men som lovet (og jeg ved jo, at I alle har ventet i spænding med tilbageholdt åndedræt!) vil jeg lige lave lidt statistik over mine samlede skridt og aktivitet generelt i 2014.

Siden jeg købte min Fitbit Flex for over et år siden nu, har jeg haft den på 24/7, og det har uden tvivl været en kæmpe del af min motivation for at få gået så meget, som jeg fik gjort hele sidste år. Virkeligt en af mine allerbedste gadgets og køb generelt! Takket være den har jeg nu helt specifikke (og så præcise som muligt, tror jeg) tal for mine skridt i et helt år, hvilket jo er guf for en listoman som mig!

Nå, er I klar. I alt i løbet af 2014 har jeg gået (trommehvirvel tak!) 4.705.794 skridt! Hold nu kæft, det er mange! Det svarer til et dagligt gennemsnit på 12.893, hvilket jeg er ret tilfreds med. For at sige det mildt! Faktisk havde jeg overvejet at hæve mit mål til 12.000 om dagen, men jeg ved, at der er nogle dage, hvor jeg kun lige når de 10.000, så der vil 2.000 ekstra om dagen alligevel nok være at spænde ben for sig selv.

mdlgns
Månedligt gennemsnit

Takket være Fitbits exportfunktion, har jeg fået ret udførlige data. Her kan jeg fx se, at der ud af hele året kun var 11 dage, hvor jeg ikke nåede mit mål på mindst 10.000 skridt – hvilket må give en succesprocent på noget a la 97%. Den mindst aktive dag var 30. august, hvor jeg kun nåede op 3.640 skridt. Mest aktive var 5. juli med 23.398 skridt. I forlængelse heraf havde jeg 5 dage med over 20.000 skridt, 69 med mellem 15 og 20 og altså langt størstedelen mellem 10. og 15.000.

skridtfordeling
Fordeling af antal skridt

Jeg fik jo i øvrigt også både cyklet og løbet en del i 2014, så min Moves-app (hvad har jeg sagt om den listomani?!) hjælper med lidt statistik der. Den påstår, at jeg i alt har løbet 185,8 km i år. Det lyder af mere, end det er, tror jeg. Til gengæld har jeg cyklet 1.519 km, jævnt fordelt over hele året, med en ugerekord på 81 km. Jeg cykler jo ikke langt, bare sådan standard transport til og fra ting, men lidt har vel også ret.

Nå, det var vist det, jeg havde af tørre tal for nu. Måske det blev lidt nørdet – men det gode er jo, at nu har jeg et virkeligt godt sammenligningsgrundlag for næste år, yay! (jeg lever det vilde liv, kan I godt høre! :P)

Hvordan har jeres aktivitetsniveau set ud i 2014?

Kategorier: Hverdag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!