Indkøb, Føtex og en lille praktisk giveaway

 

I dag skal vi snakke lidt om indkøb. Jeg har nemlig via et samarbejde med Føtex en lille fin præmie, som én af jer kan vinde, og kravet herfor er netop at snakke om indkøb – i særdeleshed i forbindelse med Føtex. Føtex har nemlig lavet en indkøbsapp/mad app. Vidste I det? I kan læse lidt om den her og se hvordan den kan downloades – gratis.

App’en er super smart, synes jeg, fordi den har flere funktionaliteter. Den kan – selvfølgelig – dels bruges til at browse i Føtex’ egne opskrifter og finde den nærmeste Føtex-butik. Men det, som jeg især synes er smart, er, at man kan lave sin indkøbsliste både manuelt ved helt enkelt at indtaste varenavne og -mængder og også ved at finde diverse tilbud i deres tilbudsaviser, som så ryger direkte på indkøbslisten også. Og det smarteste? Hvis man vælger sin lokale Føtex, sorterer app’en indkøbslisten efter butikkens indretning. Det er da snedigt, synes jeg!

 

 

Nu ved jeg ikke, hvordan I har det med Føtex generelt, men hvis jeg ikke var fattig som en kirkemus (findes det udtryk overhovedet på dansk også?!), ville jeg gerne handle i Føtex meget oftere end jeg allerede gør. Så denne app er en rar måde at få et overblik over deres tilbud på. Det eneste, jeg umiddelbart synes, den mangler, er en mulighed for at søge i tilbuddene. Det ville gøre det endnu nemmere. Men jeg kan overleve uden, bare for den smarte sorteringsfunktion 😀

 

 

 

Og nu til giveawayen – det er sikkert det, I har ventet på, hvis jeg kender jer ret 😉 I er nemlig så heldige, at én af jer kan vinde et gavekort på 100 kr. til Føtex. Det kan de fleste vel bruge, hva’? Det, I skal gøre for at være med, er først og fremmest at downloade app’en. Det gør I som sagt via denne side. Herefter skal I prøve den lidt af, lege lidt med den. I kommentarfeltet herunder skriver I så dels hvor langt der er til jeres nærmeste Føtex og dels hvad I synes om app’en. Easy-peasy, ikke?

Jeg trækker en vinder søndag i efterårsferien, altså den 21. oktober. Så når man sidder og har lidt ferien-er-overstået-blues, er der i hvert fald én, der kan blive muntret lidt op med en fin præmie. Det vil sige, at allersidste frist for at deltage, er søndag kl. 15.00.

 

 

Kategorier: Blogging

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (10)

 1. Hvad gør man så hvis man ikke har en smartphone men meget gerne vil være med i konkurrencen?!? (I know, jeg er sååå gammeldags…men jeg er da skrevet op til den nye iphone i det mindste)… hvad nu hvis jeg lover at downloade appen når jeg får min iphone? Og fortæller at jeg ligesom dig elsker føtex og ville ønske jeg havde råd til at handle der altid…

  1. Hej Charlotte. Hvis du lover at downloade og prøve det, når du får din iPhone, og samtidig med det samme fortæller lidt om hvor langt du har til den nærmeste Føtex og også hvordan du vil bruge app’en udfra min beskrivelse af den, når du får din iPhone, må det vist være okay. Jeg glæder mig til at læse dit svar 🙂

 2. Lækker konkurrence! Man kan altid bruge penge i Føtex! 🙂
  Der er 4,58 km. til min nærmeste Føtex i Vejle og jeg kan vældig godt lide app’en og synes den er meget anvendelig!!! Nice;-)

 3. Jeg synes det er en dejlig nem app, som er super praktisk, ligesom de mange andre tilbudsaviser man kan downloade.. Og så synes jeg appen har nogle fede features – især det at man kan finde og gemme opskrifter.. Jeg har 19 km, til min nærmeste føtex, men jeg kan selvfølgelig sagtes bruge et gavekort dertil alligevel! 😉

  Mange hilsner
  Monica

 4. Der er 10,7 km til min nærmeste Føtex (siger app’en, men det passer dog ikke helt, der er vist noget længere).

  Nå jeg har hentet app’en og synes det er fint med indkøbslisten, at man både selv kan skrive, kan hente fra tilbudskataloget og også at den selv foreslår noget der er på tilbud, hvis man skriver varen (håber du ved hvad jeg mener, jeg er bare for træt lige nu til at formulere mig ordentligt).

  Det med at den burde sætte tingene i rækkefølge, efter hvordan “mit” varehus er indrettet, synes jeg ikke virker. Dog er det fint nok at den ligesom opdeler tingene efter kolonial, mælkevarer osv.
  Alt i alt en fin app når man handler i Føtex, jeg kommer helt sikkert til at bruge den, især fordi den selv kan fortælle hvis noget jeg skal bruge, er på tilbud.

  De 100 kr. ville da være dejlige at vinde 😀

  Vh Sarah

 5. Jeg har 2,2 km til min nærmeste Føtex og jeg bruger allerede app’en (især til tilbudene), den er rigtig god.. 🙂
  Og så hedder det vist fattig som en kirkerotte på dansk 😉

 6. Jeg har endnu ikke en smartphone, holder krampagtigt fast i min oldschool trykknaps-nokia, og håber på at den har mange gode år i sig endnu – vi er så glade for hinanden! 🙂 Men når jeg bliver præsenteret for ting som den her app, bliver jeg alligevel lidt fristet…
  Jeg har ca 1km til nærmeste føtex, og kommer tit forbi. Når det kommer til indkøb er jeg helt igennem mormor-agtig og ælsger at gå efter tilbuddene (hænger også lidt sammen med at være på su, men samtidig gerne ville spise ok mad), så her kan jeg virkelig se ngt smart i app’en. For kræver alligevel ngt arbejde at pløje alle tilbudsaviserne igennem 🙂 Særligt synes jeg det er genialt at man kan søge i tilbuddene, da jeg ofte ved, hvad det er jeg står og mangler, og som jeg gerne vil finde på tilbud.
  S

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *