Mandagens Måltider

Så er det igen blevet den tid på ugen (eller, det var det jo sådan set også sidste og forrige uge, men det taler vi ikke om). Hvis det skulle være gået nogen forbi, var det VARMT i går – og det tror jeg til dels mine måltider afspejler. De indebar i hvert fald ikke meget opvarmning, hvilket var ganske intentionelt 🙂

1. Morgenmad: Ja, her kører jeg altså ikke de store variationer. Det var – igen, igen – havregryn med mælk og nektariner.

2. Frokost: Rester fra søndag – speltsalat med grønne bønner, friske majs og feta. Virkeligt lækkert! Opskrift kommer i løbet af ugen.

3. Eftermiddagsmåltid: What else? Den nyopdagede bananis – her med nutella -, som var helt ideel i 30 graders varme 🙂

4. Aftensmad: Oftest når jeg får rester af en eller anden art til frokost, som jeg gjorde i går, gider jeg ikke at lave mad til aften. Så tager jeg bare mit rugbrødsmåltid der. Her er der (hvis I skulle være i tvivl) æg på den ene og hytteost på den anden. Og så selvfølgelig en god bunke grøntsager til 🙂 Apropros rugbrød: Det er da bare den bedste opfindelse, amirite? Jeg tror virkelig ikke jeg ville kunne undvære det i en særlig lang periode!

Hvad var det bedste I spiste i går?

Hvad det var for mig? Ja, take a wild guess! Jep, det var isen. Ikke alene smager det fantastisk godt, men det faldt virkeligt på et tørt (ahem, varmt) sted i går 😀

Kategorier: Hverdagsmåltider

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!