Mandagens Måltider

 

Så er det blevet tid til endnu en omgang mandagens måltider! Og denne gang formåede jeg rent faktisk at tage mig sammen til at tage billeder af min mad hele dagen 😀 I går var endnu en dag uden korn, men på sådanne helt almindelige hverdage som i går, synes jeg ikke det er særligt svært eller uoverkommeligt. Selve madpakken kræver måske bare lidt mere opfindsomhed (læs: man kan ikke bare smøre en rugbrødsmad!).

 

Til morgenmad lige for tiden kører jeg oftest en portion skyr med vanillepulver fra Urtekram og sødemiddel samt chiafrø og mandler på toppen. Og en banan til. Jeg havde også skåret en appelsin i både, men droppede den igen, da den var ret sej i det. Skyr er helt genialt pga. det høje proteinindhold (jeg ved, jeg har sagt det før!), men især når jeg spiser kornfrit, for så skal der altså lidt mere protein til, hvilket ikke altid er lige let.

 

Til frokost stod den på madpakke af en rest kyllingefrikadeller (gjort kornfri ved at bruge HUSK fibre i stedet for hvedemel) og en hurtig coleslaw lavet fra morgenstunden af spidskål, gulerod, persille og creme fraiche. Lækkert!

 

En god gammel kending, men med tryk på god. Æbler og peanutbutter er virkeligt et lækkert mellemmåltid efter min mening – og samtidig supermættende!

 

Min aftensmad blev en hurtig løsning – jeg var lidt fantasiforladt. Men det smagte nu herligt alligevel. Kyllingen er stegt på panden med en af de krydderiblandinger, jeg fik lavet hos Urtekram, og broccoli og gulerødder er dampet og derefter vendt i (købt) pesto. Jeg ville gerne have lavet mit eget, men af en eller anden grund nægter Fakta at have frisk basilikum, så det måtte blive det færdige alternativ.

 

Som aftensnack lavede jeg en lille portion daddelkugler af dadler (duh!), abrikoser, cashewnødder, mandler og kakao rullet i kokosmel, som burde række til de næste par dage, inden jeg skal på forlænget weekend/miniefterårsferie hos min mor. Opskriften kommer op i løbet af ugen. Jeg nuppede seks små kugler og en banan og kørte det ned sammen med en masse lækker vanillete 😛

 

Hvad var det bedste I spiste i går?

Æbler og peanutbutter FTW!

 

Kategorier: Hverdagsmåltider

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (5)

    1. Det meste af tiden er jeg i hvert fald med på det. Jeg kan godt mærke forskel i min mæthed, men jeg tror ikke, jeg er konsekvent nok til at kunne mærke nogen anden forskel – men det kan jo være, det kommer 😉
      Mums, ja den fudge så jeg også godt hos Jane – den skal helt sikkert prøves på et tidspunkt! 😀

    1. Jeg har faktisk aldrig prøvet gulerødder med peanutbutter – det kan være det skal være det, jeg prøver næste gang. Nok en dag, jeg ikke har nogen æbler, for ellers vil jeg nok bare savne den kombi 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *