Nytårsforsætter 2015: Keep on keepin’ on

Sidste år lavede jeg for første gang nogensinde, så vidt jeg husker, reelle nytårsforsætter. Og jeg lavede mange, og jeg holdt status med dem gennem hele 2014 i mine statusindlæg. Og det har for så vidt været superfint. Jeg tror ikke, at jeg som sådan har ændret min opførsel bemærkelsesværdigt pga. dem, men de har givet mig en anledning til lige at gøre status løbende i løbet af året, hvilket jeg har været ret glad for.

Ikke desto mindre laver jeg ikke nogle særlige nytårsforsæt i år. Jeg er i forvejen en udpræget listoman, så som sådan er det måske lidt kontraintuitivt, men jeg vil undgå at det hele skal gå op i tjeklister mv. Som skrevet i overskriften skal mit nytårsforsæt nok bare være, at fortsætte, som jeg har kørt det her liv i et godt stykke tid efterhånden. Jeg er glad og tilfreds langt størstedelen af tiden, og hvis jeg skal vælge noget, der skal være mit forsæt for 2015, skal det måske faktisk være det: Jeg vil egentligt gerne bare fortsætte med at være så glad, som jeg overhovedet kan!

Altså jeg vil jo selvfølgelig stadig gerne alt det, som jeg også ville i 2014: Jeg vil gerne køre på med LCHF, fordi det trives jeg på, jeg vil gerne have sjove og gode oplevelser, jeg vil gerne blive klogere, jeg vil gerne læse bøger, jeg vil meget gerne ud og rejse, jeg vil gerne have afklaring (generelt), jeg vil gerne spise mere fisk, jeg vil blogge så meget som muligt, jeg vil smage nye ting, jeg vil være aktiv, spise mindre junk og se gode film. Og så vil jeg, som nævnt, være glad! Det er stadig ønsker og mål – og nogle gode af slagsen! Men jeg vil ikke gøre status over dem på samme måde som sidste år. Jeg vil dog fortsat lave en eller anden slags månedlige indlæg, men det bliver nok mere i et format a la måneden, der er gået, hvad har jeg lavet, end en tjekliste. Men nu må vi se, hvad jeg ender på, når januar er gået – der er først lige et par eksaminer og en masse fødselsdagsfejring, der skal overstås! 😀

Har du lavet nogle forsætter eller mål for 2015?

nytaarsforsaet2015

Kategorier: Hverdag

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!