Pangasius med salat af avocado, tomat, majs og basilikum

 

Det her er endnu en af de der opskrifter, der alligevel ikke rigtig er opskrifter, men snarere en anbefaling. Dette er hvad jeg fik i lørdags, og det var knaldhamrende lækkert! Og ikke mindst nemt, hvilket jo er en ideel kombi efter min mening 🙂 Ideen opstod faktisk fra en bog af alle steder – altså en helt almindelig skønlitterær bog, som dem jeg læser i hobetal for tiden (se selv min Goodreads profil!). Håndfast bevis på at det kan betale sig at læse ;D

Selvom det ikke længere var lækkert sommeragtigt vejr i weekenden, kom jeg i sommerstemning (igen) bare ved at spise dette måltid. Og jeg glæder mig allerede til at spise det igen, når sommeren gider at komme tilbage!

 

Pandestegt pangasius med salat af avocado, tomat, majs og basilikum

1 portion

* 1 pangasiusfilet

* hvedemel

* salt

* Santa Marias pasta rossa

* smør til stegning

 

* 1 avocado

* ca. 8 san marzano tomater (150-200 g)

* 1 lille dåse majs (140 g)

* 10 basilikumblade

* limesaft

* salt

 

Dup fiskefileten tør og krydr den med salt og pasta rossa. Vend i hvedemel. Smelt en klat smør på en pande og steg fisken i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gennemstegt og sprød.

Lav imens salaten. Skær avocadokødet og tomaterne i tern. Bland med majs, limesaft, salt og basilikumblade i strimler. Vend rundt og server.

 

Kategorier: Fast food, Favoritter, Forår, Hovedretter med fisk og skaldyr, Hverdagsmad, Mælkefri, Sommer

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (4)

  1. Det var en virkelig fantastisk præmie at få og glæder mig meget til at prøve nogle af alle de produkter jeg aldrig har fået købt selv. Og ja, de var langt mere gavmilde end jeg havde forventet! Jeg troede jeg “kun” ville modtage en lille kasse med et par ting i, som trøstepræmie, så stor var overraskelsen, da der nærmest lander en flyttekasse på ens dørtrin. 😀

    1. Ja, jeg blev også ganske positivt overrasket, da jeg selv modtog min pakke for et stykke tid siden 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *