Ristet broccoli

Ristet broccoli

Ok, det her er så lækkert altså! Inspirationen hertil har jeg fået fra min nye absolut yndlingsblog (undskyld alle I andre!). Hvis I ikke allerede kender Can You Stay For Dinner?, bør I virkeligt unde jer selv at besøge den. Jeg opdagede den selv i lørdags og brugte stort set hele søndagen og halvdelen på at læse den igennem fra ende til anden – og jeg er – heldigvis – ikke færdig endnu.

Men tilbage til broccolien… Hvis I er ét af de mennesker, som ikke kan lide broccoli, som skyr den som pesten og nægter at spise det, vil jeg bare sige: prøv det her. Bare én gang og så lover jeg aldrig at plage jer med det igen. Og hvis I godt kan lade broccoli – ja, hvis I allerede elsker det, som jeg gør, så glæd jer.

Det er så enkelt, men så fantastisk.

Jeg spiste ét helt broccoli til aften.
Dog uden stok.

Ristet broccoli

0 fra 0 stemmer
Antal: 2 personer

Udskriv

Ingredienser

  • 1 broccoli
  • 1 spsk olie
  • 1 tsk salt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200º varmluft.
  • Bryd i mellemtiden broccolien op i små buketter. Fordel buketterne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend med olie og salt, så det hele bliver godt fordelt.
  • Rist i ovnen i ca. 20 minutter, eller til kanterne er gyldne og sprøde.
Ristet broccoli

Ristet broccoli

Ristet broccoli

 


Kategorier: Efterår, Favoritter, LCHF opskrifter, Mælkefri, Salater, Tilbehør

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (11)

  1. Elsker broccoli.
    Jeg har det altid med at stege det på panden, men er hermed overtalt til at prøve at komme det en tur i ovnen istedet for 🙂

  2. Se min tidligere kommentar, hæhæ 🙂 Jeg er også helt vild med broccoli – faktisk har jeg lige købt to bundter i dag – og allerede ristet det ene sammen med blomkål til madpakke de næste to dage. Kan man mon blive afhængig af broccoli? 😀

  3. Helt forrygende! Nærmest gratineret og asparges-agtigt. Vores søn på 6 guffer dem i sig. Dem der ellers ikke kan li broccoli skulle virkelig prøve. Tak for opskriften. Det er sundt, nemt og smager vildt godt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *