Dette er en af mine yndlingsopskrifter. Og jeg laver den, lige for tiden, også omkring én gang om ugen. Den er så nem, men umådeligt lækker efter min smag. Jeg fik inspirationen i en Imerco-reklame af alle steder. Det eneste, jeg har ændret, er at jeg marinerer kyllingen. Så smager det ligesom af lidt mere.
Opskriften kan indeholde affiliate-links.
Salat med kylling og avocado
Antal: portion
Ingredienser
- 150 g kyllingeinderfilet
- 1/2 dl soja
- 1/2 dl balsamicoeddike
- 2 fed hvidløg presset
- salt og peber
- olie
- 1 avocado
- salat jeg kan bedst lide romaine eller hjertesalat, men iceberg eller andet kan også bruges
- limesaft
Sådan gør du
- Kyllingen marineres i (mindst) et par timer i soja, balsamico, hvidløg, salt og peber. Herefter steges det mørt på en pande i olie - bare lige nok til at det ikke brænder fast.
- Salaten snittes fint eller groft, afhængigt af hvad man er mest til, og vendes med lidt limesaft og soja. Avocadoen skrælles, udstenes og skæres i passende stykker. Når kyllingen er mør, skæres den også i mindre stykker og det hele blandes. Smag evt. til med limesaft og soja.