Smoothie med mango, banan og vanilje

 Normalt fører jeg jo ikke rigtigt smoothieopskrifter. Ja, i princippet mener jeg faktisk slet ikke man bør lave smoothies efter opskrifter og den eneste kogebog, jeg har med sådanne, står fortsat urørt på hylden. I dag bliver jeg dog nødt til at bryde min egen regel. For denne smoothie, som jeg lavede som morgenmad i går, var så helt fantastisk god at I bliver nødt til at prøve den! Og så skal I jo bruge en opskrift 😉 Det er nok den mest cremede smoothie, jeg nogensinde har smagt – hvilket i teorien ikke er overraskende, da der jo både er banan og mango i – men ikke desto mindre en glædelig oplevelse. Derudover mættede den utroligt meget af en smoothie at være. Faktisk var jeg først sulten igen ca. tre timer efter – og som de fleste nok ved, er det sjældent at en “helt almindelig smoothie” uden proteinpulver eller andet kan præstere det.

Så ja, prøv den – det vil gøre jer glade og mætte 🙂

Husk forresten at bananen skal fryses aftenen før. Isterninger kan nok også bruges i stedet, men jeg vil ikke garantere et lige så godt resultat.

Opskriften kan indeholde affiliate-links.

Smoothie med mango, banan og vanilje

Ingen bedømmelser endnu

Antal: stort glas

Forberedelse: 5 minutter

Samlet tid: 5 minutter

Ingredienser

  • 1 banan
  • 1/2 mango
  • 1 dl fromage frais eller andet surmælksprodukt
  • 1,5 dl vaniljeyoghurt eller yoghurt naturel + 1 tsk vanillepulver

Sådan gør du

  1. Skræl bananen, del den i mindre stykker og frys den natten over.
  2. Blend banan, mango i mindre stykker uden skræl og sten, fromage frais og yoghurt til det har en jævn konsistens.

Kategorier: Morgenmad, Smoothies

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!