Tunsalat med majs og rød peber

Tunsalat med majs og rød peber

Efter at Lise i går endnu engang fristede med tunsalat, besluttede jeg, at det var på tide at jeg fik lavet det selv. Det virkede desuden som det perfekte tidspunkt, eftersom jeg jo stadig havde grove burgerboller tilbage fra i går. Min tunsalat blev en blanding af Lises og Stines, og det bliver ligeledes en ret stor portion. Jeg kan ikke lide hakkede rå løg, men jeg tilsatte lidt løgpulver, da jeg synes at smagen af løg i nogle ting er lige i øjet. Hvidløget heri er desuden ret lækkert – det er en meget diskret smag, men nok til at det smager fantastisk. Dette bliver helt sikkert den opskrift, jeg bruger fremover!

 


 

Tunsalat med majs og rød peber

ca. 4 portioner

 

* 2 dåser tun i vand

* 1 lille dåse majs (140 g) (kan udelades)

* 1 rød peberfrugt

* 1 fed hvidløg

* 4 spsk creme fraiche hytteost

* 2 spsk mayonnaise (fx Hellmann’s)

* 2 tsk citronsaft

* 1/2 tsk løgpulver

* salt og peber

 

Vandet hældes fra majsene og tunen. Peberfrugten skæres i små tern. Findel tunen med en gaffel og bland med majs, peberfrugt, presset hvidløg, creme fraiche og mayonnaise. Tilsæt citronsaft, løgpulver, salt og peber. Lad tunsalaten hvile i køleskabet i 15 minutter og smag til.

Tunsalat med majs og rød peber

 


Kategorier: Fast food, Frokost, Hovedretter med fisk og skaldyr, Påske, Salater

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (6)

  1. Hæ, ja jeg er ret vild med avocado 😉 Men det er faktisk lige så meget fordi, når jeg køber avocado, køber jeg gerne dem i net, og så skal de jo helst spises inden for et par dage – desværre var denne overhovedet heller ikke moden, så den måtte jeg levne. Øv øv.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *