Video: En snak om “Sødt, sundere, syndigt”

I dag har jeg benyttet den ekstra fridag til endeligt at få gjort noget, som jeg længe gerne har ville! Nemlig at sætte mig ned og filme en video, hvor jeg viser og fortæller den bog der, som jeg jo har skrevet. Hvis du allerede har læst min tidligere beskrivelse af bogen, er der måske ikke så meget ny viden i videoen, men måske synes du alligevel, at det er meget hyggeligt at høre det på tale frem for på skrift. Det håber jeg! 

Jeg syntes i hvert fald, at det har været ganske hyggeligt at redigere videoen – og ikke mindst rart at lige kunne benytte chancen for at tale om nogle af de ting ved “Sødt, sundere, syndigt”, som jeg er særligt glad for. Forhåbentligt synes I også, det er hyggeligt at se mig i et lidt andet format end normalt. Og vær lige lidt søde, ikke? Det er første gang jeg nogensinde har filmet med mit kamera, haha! 😀

Husk i øvrigt, at bogen bl.a. kan købes fra disse steder (reklamelinks):

Hav en fortsat god weekend!

Kategorier: Sødt, sundere, syndigt

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!