Vinderne af “Ned i vægt med LCHF”

nedivaegtmedlchf-giveawayJeg skylder jer vist efterhånden mere end bare dette indlæg (bl.a. et statusindlæg for august, som nok skal komme på et tidspunkt – i hvert fald inden oktober, det lover jeg! 😛 ), men nu tager vi lige én ting ad gangen. Først og fremmest er der jo netop vinderne af “Ned i vægt med LCHF”, som jeg endeligt har fået taget mig sammen til at udvælge. For en gangs skyld fravalgte jeg random.org til fordel for nøje at udvælge de to vindere selv. Eller, ok, “nøje og nøje” – faktisk valgte jeg bare de to, som virkeligt havde bidt sig fast i min hukommelse, nemlig Anita og Camilla, som deltog med de to bidrag nedenfor:

nedivaegtlchf-anita
nedivaegtlchf-camilla

Mit krav til vinderne var, at I skulle være sjove og fantasifulde – og det syntes jeg, at både Anita og Camilla formåede her. Nu har jeg netop modbevist Anitas påstand og jeg har belønnet Camilla for at være en lille smule “out there” (og for at elske tegnefilm, forstås). I øvrigt vil jeg gerne lige påpege, at vinderne altså ikke nødvendigvis har noget med sandheden af indholdet at gøre – bare så I ikke sidder og tror, at I pludseligt ved alt muligt om mig, haha! Jeg har sendt direkte mail til begge vinderne selvfølgelig. Tak til alle jer, der deltog!

De af jer, der ikke vandt, kan selvfølgelig stadig købe bogen selv – den kan altså varmt anbefales. Den kan bl.a. købes billigt her hos LCHFbutikken.dk – bare et lille tip fra mig til jer 😉

(og til de konkurrencelystne kommer der faktisk om ikke så forfærdeligt længe endnu en giveaway herinde. Ja, måske det nogle gange tager en anelse overhånd, men det er smart, når man er travl med studiestart, at bloggen på den måde sådan kan passe sig selv lidt – kig forbi i starten af næste uge for at deltage! 😀 )

 


Indlægget indeholder affiliatelinks.


Kategorier: Kogebøger, Samarbejde

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (2)

  1. Hurraah! Det er sjældent ret at tage fejl, men denne gang er det nu heeeelt okay. 🙂

    Glæder mig til min præmie. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *