3 gode med rabarber

3 gode med rabarber

Selv om sommeren (og for den sags skyld også foråret desværre – jeg kom nok til at jinxe det, sorry!) indtil for et par dage siden i den grad har ladet vente på sig i år, gør de sommerlige råvarer det heldigvis ikke. Jeg har allerede set friske fine rabarber i flere butikker, og næste gang jeg ser dem, køber jeg med sikkerhed et bundt! Det er faktisk ikke mere end to år siden, jeg for første gang nogensinde lavede noget med rabarber og blev bidt af den frugtagtige grøntsag, og jeg har altså kun nået at udgive tre rabarberopskrifter her på bloggen i den tid. Det er heldigvis alle nogle virkeligt gode opskrifter, så jeg tænkte, at jeg lige ville give dem hver især 15 minutters ekstra spotlight, fordi I sikkert er en del, der ikke læste med den gang. Det ved jeg med sikkerhed, at I er! Og så tør jeg godt love, at jeg finder på i hvert fald én ny opskrift til jer her i løbet af “foråret”! Aftale? Godt så!

De tre opskrifter, jeg vil dele med jer i dag, er:

♥︎ Den bedste og blødeste og rødeste og sødeste rabarbergrød med jordbær. Min allerførste rabarberopskrift og i høj grad den, der omvendte mig – til både rabarber og frugtgrød i det hele taget. Skal klart gentages her om ikke særligt længe!

♥︎ Rabarber er jo en grøntsag, så selvfølgelig kan den snildt bruges i salte retter også. Fx i denne cremede kyllingeret med sambal oelek og purløg, som er en fantastisk forårsbebuder.

♥︎ Og sidst, men bestemt ikke mindst: den gode rabarbercrumble! Ingen rabarber uden en crumble, hvis du spørger mig, og denne crumble er både sød og sprød og smager fantastisk med en klat kold creme fraiche med godt med vanilje.

 

Kategorier: 3 gode

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (3)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *