Greatest Hits of 2012

Her hvor året går på hæld, er det jo næsten obligatorisk med et lille opsamlingsindlæg over året, der er gået. Og jeg vil da endelig ikke føle mig udenfor, så jeg har gået alle årets opskrifter igennem og lavet en liste over mine absolut favoritter fra 2012. Det var faktisk ikke nemt, kan jeg hilse og sige. Først havde jeg besluttet bare at vælge én ret fra hver måned, men det viste sig at være fuldstændigt umuligt – 2012 har været et godt mad- og blogår for mig, lader det til. Det har blandt andet være året, hvor jeg indførte Mandagens Måltider, som vender tilbage for fuld kraft i det nye år, så snart mandage bare er mandage og ikke diverse festdage. Herudover var 2012 året, hvor jeg udfordrede min kræsenhed yderligere og blandt andet lærte at kunne lide bacon og æblemos – og hvor jeg blev endnu mere tryg ved og glad for stort set alle kåltyper. 2012 var året hvor jeg blev et kålmonster. I starten af 2012 havde jeg et mad-på-budget projekt kørende, hvis formål var at få mig til at spare penge på mad. Et projekt, der i og for sig lykkedes, men jeg er alligevel endt på, at mad bare er noget, jeg bruger mange penge på – og så må det være dét. På blogfronten var 2012 også året, hvor jeg tog modet til mig og sagde ja til diverse blogarrangementer – både som madblogger og som bogblogger. Blogland er jo et kæmpe netværk fyldt med søde mennesker, der deler de samme interesser som én selv, og det er skønt at have lært så mange at kende i løbet af året. Og sidst, men absolut ikke mindst – nok snarere tværtimod! – var 2012 året, hvor jeg ændrede drastisk på min kost, og nu, siden midt september, så vidt muligt spiser efter LCHF-principperne. I hvert fald så længe jeg kan gøre det uden at det bliver for besværligt eller jeg føler for stort et afsavn. Fx lavede jeg et lækkert kagebord i december, som absolut ikke var LCHF-venligt – eller kornfrit for den sags skyld. Men lækkert, dét var det!

Jeg tror egentligt ikke rigtigt på nytårsforsætter. Hvis noget skal ændres, kan man jo gøre det når som helst. Men mit håb for 2012 på madfronten er i hvert fald at jeg fortsat kan og vil holde mig til LCHF – “så vidt muligt”. På blogfronten regner jeg med at fortsætte mere eller mindre som det har været i år. Med en masse lækre opskrifter, som I, mine dejlige læsere, forhåbentligt fortsat vil få gavn af – så meget gavn og glæde som jeg selv får af at have denne blog. Og fortsæt endelig med at kommentere – det er én af de bedste ting ved at blogge!

Men nu! De udvalgte opskrifter fra 2012. Alle retter og opskrifter nedenfor er nogen, som jeg har været helt og aldeles vild med og besat af. De fleste af dem, er også nogen jeg har lavet flere gange – eller i hvert fald nogen jeg vil komme til at lave igen senere hen. Der har tydeligvis været forskel på året. Nogle måneder har jeg haft vildt mange favoritter, mens der i andre slet ikke var nogen. Sådan går det jo 😉 Enjoy!

Du kan som altid holde musen over billederne for beskrivelser samt klikke på de enkelte billeder for at komme til indlæg og opskrift.

Januar

Februar

April

Maj

Juni

Juli

August

September

Oktober

November

December

Rigtigt godt nytår til jer alle!

Kategorier: Blogging

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!