Mad på budget: Dag 5

I dag var det igen blevet tid til at købe rugbrød. Sjovt nok  begge gange, jeg har købt ind, skyldtes at jeg var løbet tør for rugbrød – det kan jeg åbenbart ikke undvære 😉 Ud over rugbrød købte jeg en bakke æg og et glas peanutbutter. Peanutbutter er desværre ikke meget billigt, men det er genialt som mellemmåltid sammen med rugbrød og banan. Jeg fandt en fra Urtekram i Netto til 27, hvilket under alle omstændigheder var billigere end dem, de havde i Kvickly. I alt kom jeg af med hele 59 kr og 70 ører for de tre ting! Men til gengæld rækker de – i hvert fald peanutbutteren og æggene – til et stykke tid.

I princippet kunne jeg godt være lidt forhastet og allerede nu sige, at udfordringen er klaret. Jeg har nemlig det, jeg skal bruge, til morgenmad og frokost i morgen, og i morgen aften skal jeg ud at spise (min mor giver) og i teatret (hendes julegave fra mig), så jeg kommer – hvis alt går vel – ikke til at bruge nogen penge i morgen. Jeg vender dog lige tilbage i morgen for en god ordens skyld med det endelige resultat. Man ved jo aldrig, hvad der kan ske 🙂 Jeg har forresten besluttet mig for at lave en udfordring for marts også. Jeg er blevet ret bidt af det her spare-cirkus og jeg føler nærmest ikke at jeg har nået at blive udfordret takket være alle de rester, jeg havde. Men mere om det lidt senere…

Formiddag

Jeg har først forelæsning sent om tirsdagen (at den så var aflyst – igen – i dag, taler vi ikke om), så jeg stod op klokken ni og lavede en times yogalates. Jeg havde ikke lyst til at skulle spise inden, da det ikke er rart at lave sådan noget på fuld mave. Og da jeg var færdig, var der ikke så forfærdelig lang tid til jeg skulle have frokost, inden jeg skulle af sted, så jeg nøjedes lige med et glas mælk.

Frokost

Rugbrød med lækker avocado (min yndlingsfrokost næst efter rugbrød med æg af en art) og revne gulerødder. Lækkert!

Eftermiddag

Rugbrød med peanutbutter og en banan …

… og havregrynskugler

Aftensmad

Enchiladas med sorte bønner og creme fraiche. Jeg var virkelig glad for, at jeg havde dem her i fryseren, for da jeg kom hjem fra spinning lidt i halv otte, var jeg hundesulten, og alene den halve time, det tog at varme dem op i ovnen, var tortur. Tænk hvis jeg skulle have lavet “rigtig” mad!

Mad på budget – udfordring indtil videre
Antal dage gennemført: 5
Antal dage tilbage: 1
Penge brugt: 126,10 kr
Penge tilbage: 73,90 kr

Kategorier: Mad på budget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!