Mad på budget: Marts / Dag 2: Tilbage på hesten

I dag gik meget bedre end i går – i hvert fald sundhedsmæssigt. Jeg er absolut ikke fanatisk – eller bare tæt på – men is til aftensmad holder altså ikke: Der skal rigtig mad til 🙂 Jeg har altid fri om fredagen, så det er den dag om ugen, jeg altid sover længe – ingen undtagelser 😉 I dag sov jeg til halv elleve, hvor jeg stod op og lavede en times yogalates. Derfor fik jeg ikke noget morgenmad i dag, for da jeg først var færdig og sulten, var det blevet frokosttid. Nu hvor jeg alligevel havde fri og pjækkede i går, endte jeg med at tage en times spinning her til eftermiddag/aften også – så blev samvittigheden lidt bedre 🙂 Og så var det også blevet tid til lidt nye forsyninger. Jeg manglede lidt frugt og lidt forskelligt, så i alt kom jeg af med 101,90. Men så burde jeg også kunne klare mig et stykke tid – bortset fra at jeg snart mangler rugbrød igen 😀

Frokost

Frisk og cremet avocadopasta med rejer og gulerod.
Det var egentlig det, jeg havde planlagt til i går aftes, så da rejerne var tøet, måtte jeg heller få dem brugt 🙂

Aftensmad

Rugbrød med makrel i tomat, æg og peberfrugt
Jeg var hjemme fra spinning og indkøb kvart i syv og havde faktisk ikke spist siden klokken tolv, så aftensmaden skulle være hurtig!
Jeg har faktisk aldrig kunne finde ud af, om det kun er noget, nogle i min familie gør, eller om det er rimeligt almindeligt at spise makrel med æg. Jeg synes i hvert fald det smager herligt! Har I smagt det?

Aften

Havregrynskugler (så er der kun 4 tilbage 🙁 ), 1 æble (eeelsker pink lady!) og 1 banan

Mad på budget – marts
Antal dage gennemført: 2
Antal dage tilbage: 29
Penge brugt: 101,90 kr
Penge tilbage: 898,10 kr

Hvordan plejer I at nyde jeres helt frie dage?

Kategorier: Mad på budget

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!