Bønnesalat med feta og avocado

 

Madpakker! Jeg er forhåbentligt ikke den eneste, der ville ønske at man bare kunne spise frokost hjemme hver dag?! For madpakker er da djævlens værk – eller det kan det i hvert fald være. Det er utroligt sjældent, jeg “bare” har rugbrød med; hvis det endelig en sjælden gang sker, er det oftest fordi jeg har lavet hummus eller også får jeg min eneste madpakke-rugbrødmad: rugbrød med flødeost og kyllingepålæg. Men hvis jeg kan vælge, vil jeg til en hver tid hellere have rester eller andet lækkert med. Denne bønnesalat er et eksempel på sidstnævnte. Som I kan se, var min avocado dog ret grim, hvilket var ærgerligt, for sådan smagte den også 🙁 Men resten smagte fint og med en god avocado, tror jeg det er en af mine nye yndlingsmadpakkeretter – mest fordi jeg er så vild med grønne bønner!

 

1 portion

* 200 g grønne bønner

* 1 rød snackpeber

* 75 g feta

* 1 avocado

* 1 spsk citronsaft

 

Bønnerne blancheres kort, så de stadig er sprøde. Lad dem køle lidt af og bland så med peberfrugt i små tern og feta i tern. Dette kan sagtens gøres aftenen før. Vent dog med at skære avocadoen ud til om morgenen – eller endnu bedre lige inden det skal spises. Skær avocadoen i tern, vend med citronsaft og bland i salaten.

Velbekomme.

7 comments

  1. Jeg er også virkelig glad for, at jeg stort set altid har mulighed for at spise frokost hjemme! Men salaten dér ser nu virkelig lækker ud, og et godt bud på en madpakke 🙂

    1. Det er nu også oftest, når jeg er på arbejde, at jeg skal have madpakke med. Men flade rugbrødsmadder holder ikke i længden, så der bliver nødt til at være andre løsninger for mig 🙂

  2. er det friske bønner eller frosne? 🙂

    1. Begge fungerer – jeg plejer at bruge frosne, fordi det har jeg altid i fryseren 🙂

  3. Lækker frokost salat, og den er oven i købet let at lave af rester

    1. Det er jeg glad for, at du synes, Anette 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *