Der er andet end mad hjemme hos mig

Der er noget jeg har tænkt på det sidste lange stykke tid, som jeg gerne vil vende med jer i dag. Overskriften afslører det måske, men jeg har i en længere periode nu følt mig lidt begrænset af min kategorisering som madblog. Ikke forstået på den måde, at jeg ikke kan lide mad længere, eller ikke gider at udvikle og skrive om opskrifter og mad generelt. Slet ikke. Men jeg føler, at der er en del andre ting i mit liv, som jeg egentligt godt kunne have lyst til at snakke med jer og fortælle om, men som bliver skåret fra af den niche, jeg har siddet i så længe. Giver det mening?

Da jeg først oprettede bloggen for snart 7 år siden (!), kaldte jeg den netop “Hjemme hos Xenia”, fordi jeg dengang bl.a. også bloggede om krea-ting og andet. Ikke kun mad, men bare i det hele taget ting, der sker i mit liv. Hjemme hos mig. Og nu er jeg igen et sted, hvor det er det, jeg har lyst til. Som sagt vil maden stadig fylde en del, men det vil nok blive blandet mere med generelle hverdags- og livsstilsting, lidt bolig og nok også lidt træning. Bare for at nævne et par af de ideer, jeg sidder med lige nu. Men overordnet set bare ting, der fylder, som jeg har lyst til at blogge om. Nogle gange har jeg bare lyst til at skrive, selv om jeg ikke nødvendigvis lige har en ny opskrift eller dertilhørende billeder klar til jer.

Hvad siger I til det? Jeg har tænkt en del over det, og selv om mange ville sige, at det jo er “min blog”, og jeg ikke behøver at tænke på, hvad andre synes, er jeg mere af den overbevisning, at det er “vores blog”. En blog ville jo kun være en halv ting, hvis der ikke var nogen, der læste den! 

Jeg håber, at I vil tage godt imod det, og at det så netop vil gøre, at jeg kommer til at blogge lidt mere, end jeg ellers har gjort længe. Vi blogges ved – håber jeg!

21 comments

  1. Jeg synes, at det lyder som en super god idé! 🙂

  2. Det syntes jeg er en super god ide…… Jeg kan nemlig også godt lide at følge personerne bag de madblogs m.m. jeg følger 🙂
    Jeg har fuldt dig i mange år og kan godt huske tiden på din blog, før LCHF kom ind i dit liv 😉
    Mvh Vivi

    1. Det er jeg glad for at høre, Vivi. Forhåbentligt vil alle tage godt imod lidt mere personlighed 🙂

  3. Hej Xenia.
    Jeg synes, det er en rigtig god idé at skrive om andre emner end mad/opskrifter.
    Som du selv skriver, kan det være hverdags- livsstilsemner, bolig, træning, kreativitet.
    Dét du er optaget af.
    Du må da også meget gerne skrive om noget mere personligt.
    Det vil være interesseret.
    Mange hilsner Tina

    1. Ideen om at kunne skrive mere frit om lige det, jeg har lyst til, tiltaler mig i hvert fald rigtigt meget lige nu. Dejligt at I også er positive over for det 😀

  4. Hej Xenia,
    Kender følelsen. Jeg besluttede også dengang for lang tid siden, da jeg startede bloggen, at jeg ville skrive om alt det, jeg synes er godt. Hus, have, mad, dyrene, ting, der optager mig og meget mere. Og det har vist sig at fungere rigtig godt. Jeg har fået en meget bredere kontaktflade på den måde. Nogle kommer kun, når der er opskrifter, andre springer opskrifterne over, men alt i alt har jeg en stor og glad læserskare, der jo også – ligesom jeg – interesserer sig for mange forskellige ting.

    vh/Karen

    1. Du har helt ret, Karen. Jeg er også mest nervøs for, at mange så vil ende med at vælge indlæg – eller bloggen helt fra, men omvendt bør det jo netop bare være dem, der har lyst til at følge med det, der gør det alligevel 🙂

  5. JA, det er en super god ide – det er altid så hyggeligt, at se lidt mere af en person, end “kun” maden 🙂 Og måske betyder det også, at du begynder at blogge meget mere! Sikke en god plan 🙂

    1. Haha, ja, flere indlæg er jo en meget mulig følgevirkning 😀

  6. Jeg glæder mig til at læse med!

    1. Det er jeg glad for!

  7. Tænker det godt med blandet, passer også til navnet.
    Det rart at blive inspireret på flere fronter.

    1. Det ligger nemlig lige til højrebenet ift. bloggens navn – og oprindelige ide 😀

  8. Jeg har haft de samme overvejelser på den Omvendte Verden for nogle måneder siden og jeg er glad for ’springet’ (selvom der stadig går meget mad i den). Det giver mere frihed og jeg er også selv gladest for de blogs, der har mere end mad at byde på.
    Jeg siger også HEP herfra!
    KH
    Anne

    1. Dejligt! Jeg synes også, at du har fundet en fin blanding af både mad og mere generel hverdag 🙂

  9. Rigtig god idé – jeg læser gerne med alligevel!

  10. […] en del af mit nye tiltag om at være andet end bare mad (læs her, hvis du ikke ved, hvad jeg snakker om), tænkte jeg, at jeg ville genindføre fredagsfavorit-indlæggene. I kender mig selvfølgelig godt […]

  11. Helt sikkert en god idé 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *