Madplan uge 2, 2014

Det her madplanshejs har faktisk allerede tjent sig selv ind: Da jeg udgav den for sidste uge, så jeg nemlig at jeg i den sidste madplan der for en del måneder siden efterhånden havde tacotallerken på – og det var faktisk lige pludseligt lang tid siden, jeg sidst havde fået det, kom jeg så i tanker om. Og passende nok har jeg modne (forhåbentligt) avocadoer, så det var jo perfekt! I øvrigt satser jeg, at noget af tirsdag og onsdag aften skal gå med at forberede godter til mine kollegaer på min fødselsdag, og så er det jo ekstra fint med noget nemt mad! Men generelt tror jeg det bliver en god uge – både madmæssigt og generelt! Og såfremt opskrifterne bliver succeser, kommer de selvfølgeligt løbende på bloggen!

Skal I have noget godt at spise i den kommende uge? 🙂

 

Mandag: Kernebrød med varm leverpostej og bacon + agurk (rester fra søndag til frokost)

Tirsdag: Tacotallerken

Onsdag: – | | –

Torsdag: Fødselsdagsmiddag, woup-woup! (den står på thai, for de interesserede)

Fredag: Fyraftensøl resulterede i, at det dér aftensmad glippede lidt…

Lørdag: BLT Lakseburger med chipotle-aioli (med de her burgerboller)

Søndag: Smørstegt spidskål med bacon

 


6 comments

  1. Jubiii! Du er tilbage med ugeplanerne og deraf den gode inspiration – Tak 🙂

    I denne uge skal vi herhjemme have (ret til ændringer forbeholdes ;-):

    Mandag: Chili con carne med hvidkålsris
    Tirsdag: Kylling i kokos/karry med div. grøntsager og hvidkålsris
    Onsdag: Lasagne med LCHF plader og tomatsalat
    Torsdag: Laks med feta/mynte låg fra Jane’s (Madbanditten) bog med stuvet spidskål
    Fredag: Stegte kyllingelår med bacon om og en rødbede/æble/fenikel salat (evt. med feta)
    Weekendens menu besluttes enten fredag aften eller lørdag formiddag inden det ugentlige storindkøb sætter ind 🙂

    1. Dejligt, at de kan bruges!

      Og oja en lækker plan I har jer også! Jeg har også haft lyst til chili con carne det sidste stykke tid, så det ryger nok også snart på planen hos mig. Hvilken udgave laver du – har du fx prøvet min opskrift, som sjovt nok er min egen personlige favorit? 😀

      1. min opskrift ligner meget din – vi lavede en monsterstor gryde kødsovs i går (overskudsweekend!), så der var til (squach)spaghetti med kødsovs i går, chili i dag og lasagne onsdag. Så tog vi det fra til chilien og kogte videre med chilie og puttede champignon i resten. Nu skal jeg så bare varme op i dag og tilsætte bønner, peberfrugt og kakao (har ingen sukkerfri chololade og har virkelig cravings her efter jul, så jeg må hellere holde mig i skindet :-))

        1. God idé! Jeg laver stort set også altid mad, så jeg har rester, men det er meget sjældent, at jeg bruger resterne til noget andet i anden eller tredje omgang – så spiser jeg bare den originale ret flere gange i samme udformning. Men det andet er bestemt også en god ide! 😀

  2. Nøj det lyder godt! Både mig og Hr. Kæreste er hurtigt blevet enige om at carbonaraen ser awesome ud (fra linket i søndags opskriften)
    Må man spørge hvor stort dit madbudget er om måneden?
    Har lidt svært ved at få mit til at hænge sammen, så vil rigtig gerne høre fra andre LCHF inficerede mennesker. 🙂

    1. Uha, det var et godt spørgsmål – for faktisk ved jeg det ikke 100%. Umiddelbart vil jeg dog skyde på ca. 2000 kr om måneden – nogle måneder mindre og nogle mere. Det er selvfølgelig helt sikkert et spørgsmål om prioritering – for mig er alle de fordele, jeg får af LCHF, pengene værd, men det kan da ikke benægtes, at man kunne leve en del billigere, hvis man bare spiste havregryn og pasta med ketchup (selv om det har jeg nu aldrig gjort, heller ikke før jeg “konverterede” til LCHF 😉 )
      Men godt spørgsmål – det kan være, jeg skal forsøge at føre regnskab næste måned, det er der sikkert andre, der ville finde interessant også 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *