Madplan uge 5, 2014

Madplan uge 5, 2014

Denne uge bliver en travl en af slagsen – men god! Sidstnævnte gælder selvfølgelig både på livsfronten men også på madfronten. Ikke alene skal jeg smovse pulled pork til frokost de næste par dage, men herudover skal jeg også spise noget a la nedenstående – det bliver godt! Jeg har endnu ikke besluttet helt, hvad jeg skal spise til de confiterede andelår, så hvis I har nogle gode forslag, må I endelig byde ind! Jeg byder ideer velkommen med åbne arme 😀

Jeg tænker i øvrigt, at der måske er nogen af jer derude, der også skal med til Janes bogreception på torsdag? I så fald ses vi måske! Og jeg håber, I vil komme at hilse på, hvis I spotter mig 😉

Skal I have noget godt at spise i den kommende uge? 🙂

 

Mandag: Rester fra lørdag = Thai-fiskedeller med sprød salat i sukkerfri sweet chili sauce + sweet chili-mayo med basilikum

Tirsdag: Pulled pork + coleslaw

Onsdag: som mandag

Torsdag: Karrysuppe med hvidkål og grønne bønner

Fredag: – | | –

Lørdag: Hjemmelavet McChicken

Søndag: Fisk i soja-flødesovs med baconristede rosenkål

 


4 comments

  1. Helen Bøgenæs

    Hej Xenia.
    Jeg er meget glad for din hjemmeside, bruger dine opskrifter meget, og din hjemmeside står øverst i forslagsmappen Opskrifter på min computer.
    Det er meget lækre opskrifter, som mine gæster har meget glæde af at smage.
    Glæder mig til din pulled pork opskrift.
    Mange hilsner og tak.
    Helen Bøgenæs

    1. Mange tak, Helen, det er jeg glad for! 😀
      Pulled pork-opskriften er faktisk allerede ude – jeg håber, den kan friste 🙂
      ~Xenia

  2. Hjemmelavet McChicken? Paneret kylling i bolle?
    Lyder godt i mine øre.
    Den der madplanlægning går ikke for godt hos mig, men madbudgettet er da vist holdt nede i januar sammenlignet med slutningen af 2013, så vi bevæger os den rigtige vej. Nu er februar lige om hjørnet og der er plads til yderligere forbedring og håb om at træde i dine fodspor mht. madplanerne.
    Vi ses på torsdag!
    KH
    – frk. sveske

    1. Ja nemlig! Jeg har planer om at give mig i kast med flæskesværspaneringen i den forbindelse – umiddelbart lover det godt, og jeg glæder mig! 😀
      Så længe man sagtens kan håndtere både budget og mad fra dag til dag generelt, er det jo som sådan heller ikke nødvendigt at lave madplaner 😉 Men jeg kan klart mærke, at det hjælper mig med at spise mere varieret – og få mere materiale til bloggis her 😀
      Ja, vi gør så! Vi må lige tales endeligt ved i overmorgen ift. hvornår du/I regner med at være der – jeg tager bare direkte fra job, tror jeg 🙂
      ~Xenia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *