Pastasalat og Broccoli

Jeg har en tilståelse. Jeg retter i mange af mine tidligste indlæg. Er det snyd? Men helt ærligt, de billeder jeg tog i starten er virkeligt dårlige – både pga. dårligt (iPhone)kamera og dårlige fotograferingsevner. Jeg siger ikke at jeg er mesterfotograf nu eller noget. Men det har helt sikkert hjulpet, at jeg har lånt (læs: hugget) min mors spejlrefleks. Den dag hun vil have det tilbage, græder jeg. Det mener jeg.

Indtil da, er jeg nu meget tilfreds med mit Pastasalat med tomat, mozzarella og basilikum-indlæg. Og jeg er desuden faldet pladask for de ristede broccolibuketter. Jeg har lyst til at lave dem igen i morgen. Og i overmorgen. Og dagen derefter.

Forresten er jeg begyndt at tilføje informationer om næringsindhold på nogle af mine opskrifter. Ved langt de fleste regner jeg det alligevel ud, og så kan I jo ligeså godt få glæde af det også, hvis I går op i sådan noget. Det vil være at finde nederst i de fleste indlæg fra nu af.

Aftensmad: Pastasalat og Broccoli

 

Aftensmad: Pastasalat og Broccoli

 

Næringsindhold for hele portionen
Kcal: 549. Protein: 35g. Kulhydrat: 65g.Fedt: 20g. Kostfibre: 17g.

2 comments

  1. Det ser super lækkert ud. Og jeg synes ikke det er spor snyd at rette i tidligere indlæg – jeg gør nemlig præcis det samme 🙂

  2. Tak – jeg synes også det er sådan en pæn ret, pga. farvesammensætningen 😀 Hæhæ, det er godt at jeg ikke er den eneste 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *