3 gode til weekendmorgenbordet

3gode_weekendmorgenbord

Dette indlæg er det første i en ny serie, jeg påbegynder, hvor jeg indimellem vil vælge tre af mine favoritopskrifter fra arkivet, inden for varierende kategorier, som jeg vil hive frem på ny og give lidt ekstra tid i rampelyset, så at sige. Jeg fastsætter ikke nogen særlig dag eller frekvens for disse indlæg, for det kender jeg mig selv godt nok til at vide, at det vil jeg alligevel ikke kunne overholde! Men når det indimellem lige er aktuelt med en specifik gruppering, vil sådan et indlæg nok dukke op. Jeg håber, I vil synes om det! 🙂

I dag præsenterer jeg emnet, der gav mig skubbet til endeligt at tage fat på denne indlægsserie, nemlig weekendmorgenmad! Personligt skal jeg selv arbejde den kommende weekend, så der kommer der nok ikke så meget luksus på morgenbordet hos mig, men er du heldig og har fri og mulighed for at tage dig bedre tid til morgenmaden end vanligt, vil jeg på det varmeste anbefale de følgende tre opskrifter, som alle er nogen, jeg har lavet flere gange.

♥︎ Lækre brunchpandekager (med skjult hytteost) – de bedste tykke pandekager, jeg har prøvet! Gode både med sirup, syltetøj, chokoladesauce eller bare yoghurt og frugt, alt efter hvad du lige er mest i humør til.

♥︎ De bedste og sprødeste belgiske vafler – helt uden mel og sukker. Det er kun et par uger siden, jeg udgav denne opskrift, men jeg allerede lavet dem tre gange. Det siger ikke så lidt om, hvor gode de er! De har de helt rigtige crunch og den perfekte sejhed, og jeg er helt og aldeles fan!

♥︎ Tynde og bløde pandekager med kanelstegte æbler og fuldfed creme fraiche. Jeg ved ikke med jer, men for mig er luksusmorgenmad bare = pandekager og vafler. Det er uundgåeligt! Den tredje opskrift måtte derfor, selv om det var svært at vælge, være denne fra “Sødt, sundere, syndigt”, som er ret fantastisk (altså opskriften, ikke – selv om bogen nu også er ganske ok 😉 ). Blandingen af blødt, sødt, krydret og lettere syrligt spiller bare!

Bonus:
Frittata med spinat og feta
Grøn smoothie med avocado, ananas, citron og ingefær
Peanutbutteromelet med banan

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Hej!

Hjemme hos Xenia er en blog om mad, kager og andre lækre sager med opskrifter på alt fra lettilgængelig hverdagsmad i den sunde ende til herlige lækkerier af den syndige slags. Herudover blogger jeg om generel hverdag og livsstil, og alt andet der i øvrigt lige falder mig ind.

Velkommen til og velbekomme!