Hverdagsmåltider

hverdagsmaaltider250315

Måske det er lidt snyd, og måske I i virkeligheden ville se det modsatte, men jeg er altså bedre til at få taget billeder af min mad på dage, hvor jeg har fri (måske fordi det godt kan være lidt voldsomt at sidde og tage billeder af sin madpakke midt i en fyldt kantine!). Og i går havde jeg en onsdagsfridag, som jeg bl.a. benyttede til at få snappet nogle pics (undskyld, jeg bruger aldrig de begreber igen, jeg lover!) af mine måltider, så vi kunne få endnu en omgang hverdagsmåltider på banen. Selv om jeg havde fri i går, var det dog trods alt hverdag – modsat sidste gang.

Jeg har indtrykket af, at I synes det er meget sjovt med de her indlæg? Jeg synes i hvert fald selv, at det er ret hyggeligt at få et bedre billede af, hvordan andre spiser igennem en hel dag, frem for de der løse måltider, man ellers ser her og der. Måske jeg bare er for nysgerrig, når det kommer til stykket 😉

 

kageikop-3

Såååååå ja. Jeg spiste kage til morgenmad. Og jeg kan lige så godt være ærlig og indrømme, at det hverken var første eller sidste gang, det er sket. Jeg indrømmer i øvrigt også, at vi nok er ude på lidt af et skråplan her. Jeg har det i hvert fald lidt ambivalent med det. På den ene side synes jeg faktisk godt, man kan argumentere for, at det ikke er meget anderledes end bare at spise et blødkogt æg med lidt brød med smør. Men omvendt er det jo altså stadig kage, uanset hvordan man vinkler den. Oh well, det smager godt, og jeg var faktisk mæt fra klokken 9-ish og helt til 15.30, hvor jeg spiste frokost.

 

hverdagsmaaltider250315-1

En frokost som i øvrigt bestod af det her: broccoli, bacon, feta og pesto. En virkeligt rar blanding, som jeg også har med på madpakken i dag. Jeg er fan!

 

hverdagsmaaltider250315-2

Og så nåede vi til aftensmad, som stod på dampede asparges, smilende æg, rejer og avocado – og så tilføjede jeg lige en skefuld mayo, efter jeg havde taget billedet. Egentligt er jeg ikke så vild med mayonnaise, når det spises “rent”, som her, men det er nu en smart måde at få ekstra fedt på ved måltider som dette. I øvrigt – avocado er jo nok den tarveligste grøntsag (ok, frugt), der findes! Jeg bliver altid enten skuffet eller alt for begejstret, det kan mit sind da ikke holde til i længden! 😀

3 comments

  1. Thomas Michaelsen

    Hej Xenia. Jeg er vild med din blog – hallo, det er jo mad – og jeg nyder mange af dine opskrifter. Jeg kunne dog godt bruge et lille råd: Mine svigerforældre og svigerinde kommer til middag imorgen, og jeg kunne godt tænke mig at lave et eller andet lækkert. Har du nogle gode forslag? Svigerfar har selv inviteret til middag lørdag, hvor han vil servere RibEye fra grill med blandet grønt (og sikkert også sovs). 🙂 Hvordan kan jeg overgå ham? Ikke fordi det er en konkurrence, men du ved 🙂

    1. Det er jo kun en konkurrence, hvis man vinder, er det ikke sådan? 😉
      Hm, godt spørgsmål. Mit første bud ville jo umiddelbart være en intervalstegt culotte med bearnaise, men det minder nok ret meget om det, din svigerfar laver. Andre bud, der ofte “overbeviser” ikke-LCHF’ere for mit vedkommende er enten denne sovs eller denne lasagne. Ellers kan du måske finde inspiration her – det er alle de retter, jeg har dømt til at være værdig gæstemad, når jeg har spist dem 😛

      1. Og tak for din kommentar og de pæne ord i øvrigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *