Fast food

Det er meget bevidst, at jeg har stavet fastfood “forkert” (efter danske konventioner) i overskriften her. For mig er det nemlig to forskellige ting. Én ting er fastfood i ét ord, som leder tankerne hen på mad i den ret så junk-y og underlødige genre. Noget helt andet er “fast food” i ordenes egentlige betydning, nemlig hurtig mad. Jeg har ikke som sådan skåret over én kam her og bestemt, at hurtig mad fx er klar på under 30 minutter, selv om langt de fleste af retterne nu er det. Jeg har i højere grad vurderet, hvad der er og føles nemt, både ift. hvor mange ting, det kræver, hvor meget opvask, hvor meget hakkearbejde, m.m. En ret kan godt reelt set tage en time fra start til slut, men hvis den til gengæld kun kræver en 5-10 minutters faktisk køkkenarbejde, er den nem og hurtig i min optik.

[recipe-grid cat=”fast-food” posts=”999″ grid=”fourth” excerpt=”no” orderby=”title” order=”ASC”]

Vis kommentarer (1)

  1. Hver eneste uge sidder jeg og leder efter hurtigmad på LCHF på alverdens hjemmesider. “Kan den opskrift måske laves hurtigt”, “Kan den laves dagen før”.

    Og al den tid, har siden over alle sider ligget lige her!!
    Der er nu bookmark på – og jeg bøjer mig taknemmeligt i støvet: At hjertet tak – dette bliver min absolutte fremtidige go-to side alle de gange, tiden ikke er til at lave mad.

    (Jeg er nu også vild med resten af dit site. Som udgangspunkt var det din “flødeblomkål”, der fik mig til at blive LCHF’er)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *